vrlo vjerovatno...ako ide u scart ne vjerujem da se moze nekako "preneti" na drugi TV...jedino ako u aparatu nema jos jedan utor,sto sumnjam...
isto je i sa HBOom...ako zelis gledati na vise TVa moras placati za svaki pretplatu...
vrlo vjerovatno...ako ide u scart ne vjerujem da se moze nekako "preneti" na drugi TV...jedino ako u aparatu nema jos jedan utor,sto sumnjam...
isto je i sa HBOom...ako zelis gledati na vise TVa moras placati za svaki pretplatu...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
nije u scartu problem, nego u tome što je linija 5mbita za box,pa ju nemožeš "polovit"
Ako je to istina, onda je to u onoj stvari... Većina domova danas ima više od jednog TV prijamnika, a sigurno neću plaćati dvije pretplate plus onu pretplatu koju plaćam(o) HRT-u... Na kraju bih morao dati cca 200 kuna za TV svaki mjesec... Malo sutra...
upravo to kod mene stišče na kočnicu
btw. upravo sam vidio maxtv reklamu na rtl-u
Taj USB je tamo najvjerojatnije za firmware upgrade ili dijagnostiku.Izvorno postao cyberphere
Inace, taj box ima linux, pa nek' se hakeri bace na posao![]()
Zadnji uredio rospaya : 07-04-2007 u 23:48
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
bio sam sa frendom danas tamo
prezentacija kao sama i nije bila neka....baš se i nisu potrudili,ajd barem je klope i cuge bilo
a i doma sam se vratio sa popcorn maker-om![]()
Pozdrav!
Nisam baš upučen u tehnologiju TV-signala pa evo par pitanja:
Znaći.....nije bitno dal imam flat ili samo start paket - max tv cijene se NE računaju po količini skinutih podataka i nema veze sa internet vezom na PC-u?
Neki od ovih kanala imaju neke sadržaje kodirane! Jel je išta od toga kodirano i na MAX TV. Mislim....bilo bi bez veze da sad gledam, ne znam, npr. HRT PLUS ili npr. NOVU TV i počne neki film ili serija i to mi kodiraju da ne mogu gledat.....!?
Ozbiljno razmatram opcije koje imam jer ne mogu nikako podesiti sve kanale koje želim da imaju čistu sliku! Razmišljao sam i o kanalnim pojačalima i o eTV i još dosta toga, međutim stvar je takva da ću za kanalno pojačalo pljunut 400 kn i nije nužno da time rješim problem, a eTV nije najjeftinije rješenje (mislim da je MAX TV povoljniji ili nije? Koja je razlika u kvaliteti slike u usporedbi sa eTV?)
Da li je moguće umjesto na TV ovu tehnologiju spoijiti na VCR ili DVD-recorder budući da bih ako uzmem to izbacio antene iz uporabe, a povremeno nešto hoću i snimit sa tv!? Neke vrste signala imaju zaštitu, pa ako se spoje na npr. VCR slika titra i ne može se gledat.....?
Na nekoj recenziji sam pročitao da je slika ponekad mutna i neoštra....?
Zadnji uredio 4_8_15_16_23_42 : 22-09-2006 u 10:46
a ja sam recimo gore,na katu...i imam ono 1,2,rtl,otv,net i novu...i to je sve...nista drugo nemrem hvatat...satelitsku imamo dole a mogla bi se i meni provuc,samo ja to nikad necu docekatpa bi ovo bilo super za mene...moji placaju za TV dole sebi (i meni
) a ja sebi dodatno placam tih 65kn za ove dodatne programe...samo kad bi bilo onog VH1 sa adult sadrzajem
![]()
![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
U Mađarskoj je Travel/Hustler kombinacijaIzvorno postao tutlek
![]()
Ponuda im je po mom mišljenju sasvim ok. Samo ovi silni Discoveryi su mi dosta za ovisnost. Inače vidio sam pakete u Mađarskoj i Rumunjskoj i više manje su isti: gomila lokalnih i nacionalnih programa + Discovery, ViVa, Romantica.....
A hoće li nuditi HBO?
ne vjerujem da ce ponuditi hbo...ako bi i nudili pretpostavljam da bi se placao dodatno kojih 50ak kn...barem je tako na kabelskoj (ja mislim...ne znam koliko svekar placa...tak nes)...inace,bilo bi super kad bi uvrstili hbo u neki paket koji bi bio oko 100 kunicaodmah bih uzela
hamanu...ma moze i to :bunny: sam da ima akcije hahaha
R.I.P.-16.10.2007.
Šo'b ono rekli Nadrealisti: Švedski akcioni![]()
Evo, MaxTV je od večeras i službeno predstavljen i počinje sa radom jako skoro
više na http://www.bug.hr/vijesti/?id=74658
Bookmarks