Istina. Ovo se uopće ne može usporediti sa kabelskom jel na kabelskoj nema nikakve interaktivnosti
ovo ide samo na jedan televizor,znači svaki tv bi trebo imat svoj (box)priključak ako je uopče moguče uzet 2 na jednu liniju ?! što znači ako želim imat ovo u 2 sobe plačam 2x65kn
vidim da je naplata filmova raspoređena po kategorijama od 5 - 15kn ,vjerojatno su raspoređeni po godinama,što hitove automatski stavlja skupljima a starije jeftinijima, sviđa mi se
vrlo vjerovatno...ako ide u scart ne vjerujem da se moze nekako "preneti" na drugi TV...jedino ako u aparatu nema jos jedan utor,sto sumnjam...
isto je i sa HBOom...ako zelis gledati na vise TVa moras placati za svaki pretplatu...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
nije u scartu problem, nego u tome što je linija 5mbita za box,pa ju nemožeš "polovit"
Ako je to istina, onda je to u onoj stvari... Većina domova danas ima više od jednog TV prijamnika, a sigurno neću plaćati dvije pretplate plus onu pretplatu koju plaćam(o) HRT-u... Na kraju bih morao dati cca 200 kuna za TV svaki mjesec... Malo sutra...
upravo to kod mene stišče na kočnicu
btw. upravo sam vidio maxtv reklamu na rtl-u
Taj USB je tamo najvjerojatnije za firmware upgrade ili dijagnostiku.Izvorno postao cyberphere
Inace, taj box ima linux, pa nek' se hakeri bace na posao![]()
Zadnji uredio rospaya : 07-04-2007 u 23:48
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
a ja sam recimo gore,na katu...i imam ono 1,2,rtl,otv,net i novu...i to je sve...nista drugo nemrem hvatat...satelitsku imamo dole a mogla bi se i meni provuc,samo ja to nikad necu docekatpa bi ovo bilo super za mene...moji placaju za TV dole sebi (i meni
) a ja sebi dodatno placam tih 65kn za ove dodatne programe...samo kad bi bilo onog VH1 sa adult sadrzajem
![]()
![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
U Mađarskoj je Travel/Hustler kombinacijaIzvorno postao tutlek
![]()
Ponuda im je po mom mišljenju sasvim ok. Samo ovi silni Discoveryi su mi dosta za ovisnost. Inače vidio sam pakete u Mađarskoj i Rumunjskoj i više manje su isti: gomila lokalnih i nacionalnih programa + Discovery, ViVa, Romantica.....
A hoće li nuditi HBO?
ne vjerujem da ce ponuditi hbo...ako bi i nudili pretpostavljam da bi se placao dodatno kojih 50ak kn...barem je tako na kabelskoj (ja mislim...ne znam koliko svekar placa...tak nes)...inace,bilo bi super kad bi uvrstili hbo u neki paket koji bi bio oko 100 kunicaodmah bih uzela
hamanu...ma moze i to :bunny: sam da ima akcije hahaha
R.I.P.-16.10.2007.
Šo'b ono rekli Nadrealisti: Švedski akcioni![]()
Evo, MaxTV je od večeras i službeno predstavljen i počinje sa radom jako skoro
više na http://www.bug.hr/vijesti/?id=74658
Ljudi najbolje je strpit se koji mjesec jer će sigurno se cijene sigurno snizit kak je bilo i s maxADSL- om, a što se tiče općenito maxTV- a stvar je super jer ja nemam dostupnu kabelsku samo mi je malo sjebano davat onih 300kn za uvođenje ili kak to ide
Pa pošto mnogi NE razumiju njihove cjenike nek netko napravi račun da svi razumijemo![]()
There are no shortcuts in evolution.
Bookmarks