@rospaya
hvala na odgovorima, daj samo ako mozes usporedi recimo neki kanal na dig. satelitu ako ti je kodiran a mozes ga gledat, sa tim streamom na maxtv-u, dal je i na njoj gledljiv.dakle zanima me dal je vec sada to u funkciji,bez nekih dodatnih pay per view, i hvala na odgovorima.

@Eminem
slazem se potpuno da je dig.sat. u pocetku mozda skuplje (dok sredis sav hardwer koji ti treba) al onda sigurno isplativije rjesenje, al ipak ovo uopce nije za odbacit jer vodi racuna da ima ekipe (u kojoj sam i ja) gdje recimo ne postoji kabelska tv tako da ovakav broj kanala a sve u jednom meni zvuci kao jako dobro rjesenje. dakle i nasi kanali a i strani. ok rtl i nova nisu neki kanali ali preko satelita ono prije ulovis kinesku nacionalnu tv negu recimo novutv koja je mislim na amosu. iskreno meni doticni broj kanala od recimo njih 50 za 80 kn nije puno mada bi bila super opcija oko slaganja kanala individualno, al sto kazes ipak se radi o t-com

eto i dalje smo za neuspoređivat sa ostalim normalnim zemljama, al ono ipak polako polako i kod nas se nesto desava. jos ako bude neke istine u tome da se od jeseni treba ocekivati mozda i kakvo snizenje cijena paketa, a kamo srece prvenstveno flata, onda mozda i nesto bude.