Dobiš jedan uređaj koji se vjerojatno preko scart-a spaja na tvIzvorno postao Rvs_Gamer
damn,a ja se vec ponadao da cu moci gledat na pc-u,nemam tv u sobi
a onaj u dnevnom se stalno gleda tako da... sam puska,thx cyber
vjerojatno će biti moguće nabaviti software za komp preko kojeg se može gledati.Izvorno postao cyberphere
Sumnjam, jer je zasticeno.Izvorno postao jay
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Takav software nudi vodatel za svoj iptv pa zato kažem.Izvorno postao rospaya
Nego kako je sve to točno priključeno jer zbunjuje me ovaj modem s "IPTV funkcionalnošću".
Videoteka
EPG
Kreatel
Kreatel pozadina
Daljinski
Daljinski 2
Kutija
RTL VoD
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Video (mijenjanje programa):
http://rapidshare.de/files/24846355/03072006_001_.3gp
300 kb
Video (EPG):
http://rapidshare.de/files/24846492/03072006.3gp
400 kb
www.gadgethive.com
Opcenito sam prilicno zadovoljan, sucelje je prilicno dobro, minimalisticko no jos uvijek je prilicno sporo. Nadam se da ce to rijesiti dok ne krene komercijalan rad.
Kvaliteta programa je super, kako sam dosad koristio DVB-T, razlika je uzasno mala i ide u korist IPTV-u jer se slika uopce ne trga, tj. nema prekida. IPTV je skroz razdvojen od interneta i nevazno je kolika vam je brzina ili koliko prometa trosite.
Nazalost, morate prodati dusu vragu ako cete uzimati MaxTV, jer morate uzeti pretplatu na 12 ili 24 mjeseca, ovisno o modemu koji uzimate.
Internet, tj. od splitera se spaja u modem i sa ethernetom u komp i onda u box pa scartom u TV.
www.gadgethive.com
I oni s tom ponudom programa misle privući ljude??![]()
Nema discoverya (science, civilization), nema niti jednog filmskog programa (npr. HBO koji se uz nadoplatu nudi u svim kablovskim sustavima susjednih zemalja - Mađarska i Rumunjska npr.), BBC prime.
Dali su hrpu bezveznih lokalnih programa i free-to-air satelitske programe. Svaka im čast.![]()
Bookmarks