= Citat = Izvorno postao blueled
postoji komplet za bežični prijenos signala sa kompa,dvd playera isl. na tv - jedan uređaj ide na tv out npr. dvd playera a drugi na scart ulaz od tv-a pa možeš gledat na televizoru u drugoj sobi. Ne znam ima li ta kutija za MAXTV 2 izlaza(npr 2 scarta) ali ako ima možeš na slobodni spojit takav bežični odašiljač i gledaš i u drugoj sobi - i daljinski ti radi jer prenosi signal od njega do uređaja spojenog na dvd/sat receiver itd. Ili razvučeš kabele do druge sobe kroz zidne instalacije ako imaš mjesta.
Da to je tocno,razgovarala sad sa T-comom moze biti signala na 2 televizora samo isto kao i sa hbo-om(ja tako imam doma)tamo gdje je reciver ta televizija odreduje drugoj koji program ce se gledati.Znaci u dvije prostorije se mora gledati isti program,za sada.
Inace narucila max tv iz razloga sto imam kablovsku ali slika je ocajna i pola programa(boljih)koje nude ja ne mogu gledati.A placam mjesecno 65kn po novome(povisili cijenu sa 55kn)i nis od toga ne gledam jer je 80% toga na njemackom jeziku,a i za programe za koje su vazno najavljivali da ima hrvatski titl u vecini slucajeva ga nema.