ovisi sta hoces posli raditi.fesb je tezi, a pmf mi se cini nekako nestrucan![]()
ovisi sta hoces posli raditi.fesb je tezi, a pmf mi se cini nekako nestrucan![]()
due to budget cutbacks, the light at the end of the tunnel has been temporarily shut down. we apologize for the inconvenience.
Daj čoviče koji PMF, pogotovo ovaj u Splitu. Katastrofa.
ma sta fali pmf-u, ja sam na pmf-u u zagrebu (inžinjerski smjer matematike) i ako ga ikad zavrsim bit cu na konju..........a sve ti ovisi o smjeru koji ces
cvita
Ništa ne fali PMF-u, ali vjeruj da postoji ogromna razlika ovog u Splitu i tog u Zagrebu. Drugo, s diplomom FESB-a imaš širi spektar zaposlenja.Izvorno postao cvita
meni je racunarstvo predavao profesor s pmfalik nam je isao staviti skriptu na internet, al je linkao na my documents
jos sam mu ja po ure morala objasnjavat di mu je greska
(taj predaje vise predmeta na pmfu, a koliko sam cula ni ostali nisu puno inteligentniji
![]()
)na fesbu je teze, al ces bolje i naucit.ako se bojis ba da ce ti biti tesko na fesbu ajde a strucni, nije ni tamo divno ali je bolje nego na pmfu i lakse nego na fesbu, a posli i s tim mozes na poslijediplomski
inace evo ti link na njegove skripte, da vidis koje lik pi*** pise skripta
due to budget cutbacks, the light at the end of the tunnel has been temporarily shut down. we apologize for the inconvenience.
I mislim na kraju krajeva ako ne uspijem ništa, na stručni.
A life? Cool! Where do I download one of those?
FESB, ima masu više šankova po faksu nego PMF i to već dugi niz godina![]()
Bookmarks