gotovo sigurno je nešto do HW-a, a kako drugi pišu iz iskustva, najvjerojatnije je RAM.Izvorno postao Motorola Girl
gotovo sigurno je nešto do HW-a, a kako drugi pišu iz iskustva, najvjerojatnije je RAM.Izvorno postao Motorola Girl
Sigurno je RAM jer u večini objašnjenja stoji da pri bootanju sa HDD-a zato se i spominje često i on kako je RAM coruptiran i nemoguče je podignuti sistem zato se preporučuje izvaditi RAM sa matične i ponovo ga staviti jer ne sjedi dobro u ležištu ili je došlo do nakupljanja nečistoče pogotovo ako ima usisni i isisni vent. te u krajnjem slučaju promijeniti ako je došlo do oštečenja! To je bilo ugrubo jer se ne sječam više detalja kad se to isto meni desilo! Sva sreča samo se oslobodio iz ležišta kad sam nekaj prčkal pa se kvačica otkačila!Izvorno postao zerobravo
Zaboravio sam napomenuti da je bilo spomena i oko toga da pri radu sa više programa na compu ako je procesor i mem slab dolazi do sličnih stvari i zato se preporučuje da se provjeri virtualna memorija da nije na doljnoj granici! Pogotovo
pri radu sa video aplikacijama!
kao što rekoh u #12 postu. al cura(mislim da je cura) ima garanciju, pa ne smije otvarat kučište, kako je rekla, odnest će ga na servis.Izvorno postao fliponja
da cura je, "moja seka"![]()
Al ne kuzim zasto ne smijemo otvarat kuciste....
Sta im to prestavlja![]()
U tvom slučaju npr. to predstalja puno toga... Da ti otvoriš u roku garancije kućište ne bi ti oni to više nikad servisirali, a kamoli primili pod garanciju!Izvorno postao prpic
![]()
A što se ostalih ljudi tiče vrijedi pravilo da ne diraš dok je pod garancijom, tj. dok radi.Kad istekne garancija... uživaj!
![]()
Zadnji uredio DJ DeVelox : 03-07-2006 u 22:58
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
ako skineš naljepnicu preko bočne stranice, pozdravi se s garancijom. sve ti je lijepo rečeno u gornjem postu. ne skidaj naljepnicu. to im je svetinja.Izvorno postao DJ DeVelox
Znam ja to, samo objašnjavam prpicu... Ne znam zašto si moj post quoteao, ali pretpostavljam čisto zato jer je bio zadnji pa si zadnji quote stisnuo...Izvorno postao zerobravo
![]()
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Bookmarks