zaaakooonnn
bili smo pijani ko majke svaki dan!
zajebancija!
neznam kaj bi ti reko. tužan sam kaj je sve tak brzo proslo. bilo je predobro:::::::
......steta kaj je proslo...
kak vam je bilo na maturalcu???
zaaakooonnn
bili smo pijani ko majke svaki dan!
zajebancija!
neznam kaj bi ti reko. tužan sam kaj je sve tak brzo proslo. bilo je predobro:::::::
......steta kaj je proslo...
nama je isto prebrzo proslo, ali je bilo jebeno!!
di ste bili??
U Grckoj.
Isli smo brodom iz Trsta u Iguminetsku i onda busom do Kalambake. Tamo smo prespavali 1 noć i onda otišli do Loutrakija (cca 50 km od Atene) i tam smo bili 3 lude noći. I onda smo busom otišli do Patrasa i od tamo krenuli brodom natrag u Trst.
Fakat nam je bilo zakon. Mogao bi ispričat cijelu knjigu o tome. Fakat smo se zajebavali i bilo je super.
Di ste vi bili?
jel ste bili sa kemijskom, oni su se vratili u subotu.
mi smo bili u spanjolskoj u loretu i tam smo isli sa avionom tak da smo dosli odmoreni i spremni za tulumarenje, u tih 6 dana spavali smo najvise 20 sati, da se moze ponovio bih to!!
nismo bili s kemijskom.
kad smo išli bili smo s medicinskom i sa gimnazijom iz Čabra, a kad smo se vračali bili smo sa 10 gimn i sa medicinskom i sa gimn iz Čabra.
ja bi isto to ponovio.
Nekaj se sad dogovaramo da odemo u Prag preko zimskih praznika na par dana.
jel s vama išla 15 gimn? (mioc)
nisu isli sa nama, ali smo tamo bili sa njima.
kaj ste bili sa miocom, daj mi reci neka imena s kojima ste bili, jel znas koji mozda razred?
sa njima su bili neki iz razreda, ja sam bio sa dubrovcankama posto su bile u mojem hotelu
Bookmarks