Izvorno postao tutlek
Razilka je biti vozen i voziti![]()
Izvorno postao tutlek
Razilka je biti vozen i voziti![]()
Tko rano rani, zajebo je pjetla
evo prodajemo auto.. pa ako si zainteresiran javi se...
Prodajem Corsu B 1.4 Olakšana radilica, BMC filter, Remus grana 4 - 2 - 1, zadnji top Simoni karbon full protočni, 15' RC desiqn felge 195/45 GT nove gume, H&R sportske opruge, uklonjene kvake sa vrata i zadjne haube, el. kickeri za vrata i zadnju haubu, bad look poklopac motora, zaglađena zadnja vrata, komplet clean look spojleri, RCF wofer 400W, CT pojačalo 4X250, DLS C5 prednji sistemi, Recaro sicevi, Simoni volan, Momo glava volana, PLS ručica mjenjača, Momo papučice, neonke u autu i ispod auta (plave).![]()
![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Fest aftek!Izvorno postao fly_nan
![]()
To vozis ti il bracek?![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
Sori stvarno, al nemrem se suzdrzati - ovo je jedan on najneukusnijih optickih tuninga koji sam vidio...Izvorno postao fly_nan
Samo mu jos fale plave ledice u strcaljkama brisaca...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
svatko ima pravo na svoje mišljenje![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Fakat nije nista osobno, sori, al eto... nisam fan takvih prerada...
Nego da ne offam ovdje: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=357286#post357286
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Jel mi može netko dati neki savjet. Naime, kupio bih neki novi mali gradski auto do nekih 12 k eura.Meni se najviše svidja nova corsa.Šta vi kažete?
Jel ima kakvih akcija.Trenuzno imam punta pa me talijani ne zanimaju.
Corsu zaobidji u veliko luku.Imas akciju 0%kamata na Renaulta, ali i to bih ti preporucio da izbjegavas.Za te novce mozes naci jako kvalitetan mali auto recimo Suzki Swift odlican auto http://www.autoweb.hr/article.php?st...50602120919565, jedino je mali prtljaznik.Mogao bi naci i Peuoget 207 http://www.tm-vozila.hr/?t=2&inc=./m...07/berline.Ako zelis malo veci auto moja preporuka ti je Kia Rio http://www.kia-rio.com/, auto nije toliko atraktivan ali ima dosta mjesta i solidan prtljaznik.Svakao kada budes kupovao auto trazi sa njime probnu voznju, obavezno kupi auto sa klimom i obavezno, ali obavezno se cjenkaj sa prodavacem jer ti on moze supustiti cijenu za 5% cijene vozila.Da i nemoj pasti na onu foru imamo jako povljne aute koji su stari par mjeseci sa malom kilomtrazom.Reci ce ti da su to salonska vozila, medjutim to su vozila koja su koristili renta car i takva vozila izbjegavaj.Izvorno postao konan1
nađi "HONDU Logo" rabljenu, ziher best buy za pola tih para. A bogami i nećeš požalit.Izvorno postao konan1
Imaš Peugeot 207 1.4 16V (oko 90 KS) sa dosta opreme (skoro sva) za negdje oko 98000 kn. (to ti je oko 13k eura)Izvorno postao konan1
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
........i svijetleći borić naprijed i klimajući cucak (tigar) otraga!!Izvorno postao whiteboy
![]()
![]()
![]()
![]()
Izvorno postao fly_nan
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to je ocajno
Provjerom registarskih oznaka ZG-5572-BC dosli smo do slijedecih saznanja, da je vozilo Opel Corsa upisnih oznaka ZG-5572-BC vlasnistvo XXXXX XXXXXX nastanjenog XXXX XXXX isti posjeduje XX kaznenih bodova![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
stvarno je problem saznati ciji je auto..
ko da ima milijun tako dobrih corsi, ova je unique![]()
***Auto je moj i mozete doc pljuvat po njemu u Heinzelovoj 51, Zagreb ispred zgrade vam je***
AK VAM SE NE SVIDJA NEMOJTE GA GLEDAT NI KOMENTIRAT!!!
(nisam vas molio za nikakav savjet niti za nikakvu kritiku, to kaj je seka stavila oglas tu *ebiga)
..:: opel team croatia ::.. <(opel power)>
Ovo je sve malo OFF,ali kad svi pričaju o tome onda ak će biti kakve kazne neću biti sam(ima ih više).Šta se ti brineš stari, pola ljudi ovdje NEMA pojma o automobilima i sl. prijevoznim sredstvima..Ovo ti je stari ipak forum o mobilnim uređajima,telekomunikacijama i sl, tako da svake zlobne komentare nemoj shvačati ozbiljno.Cijenim svakoga tko u ovo "švorc",vrijeme uloži na doradu auta.Ti si ga radio tebi je OK,šta te briga za druge.Izvorno postao Xeicon
I feel the need -the need for speed!!!!!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
to je vw vuki...![]()
..:: opel team croatia ::.. <(opel power)>
Izvorno postao RAUL
don't get it??!!??![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Bookmarks