Evo da ti pomogne !!
Auto je novi i nadasve koristan. I u cijeni koju si navela!!
http://www.chevrolet-hr.com/models/spark/t1_index_0.htm
Reci šta ti misliš o mome prijedlogu, mislim da zadovoljava sve tvoje potrebe?!?!
Evo da ti pomogne !!
Auto je novi i nadasve koristan. I u cijeni koju si navela!!
http://www.chevrolet-hr.com/models/spark/t1_index_0.htm
Reci šta ti misliš o mome prijedlogu, mislim da zadovoljava sve tvoje potrebe?!?!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
To je okej izbor za te novce, a kako ja imam 1,0 motorni, kojih su mi zadovoljavajući, mada kada se klima uključi, dosta ga oslabi, tako da mi se motor od svega 0,8 l čini dosta slab... Ne znam, trebalo bi sjesti u njega i provozati se... Što se izgleda tiče, skroz je zgodan, kompaktan i savršen za grad...
Sa 800 kubika motor se moze voziti po parkiralištu eventualno.
Pa fiat 750LE ili kak se vec zvao (popularni fićo) se jedva kretao s tim motorom.
o cemu pricamo?
Očigledno si jedan od pobornika brzih i nabrijanih autiju, jer da nisi, onda ne bi izjavio nešto ovako... Kaj bi jednoj mladoj curi trebalo više? I zašto bi se uopće proizvodili takvi modeli da nemaju svoju svrhu i kupce?
Izvorno postao stamp1
Ficho je proizveden davno davno
Danashnje konstrukcije malo kubichnih m motora su malo puno bolje od prije.
Enivej kak Smart koji ima svega 600 i neshto kubika ide ko lud.
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
Smart su kolica za djecu blizance s motorom .
nemožes to usporedivati.
ne kazem da mora imat 500 konja al 800 kubika kolko treba to razvrtit da se makne s mjesta?
jel mos prevest vise od 1 osobe u takvom autu?
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
Ajde mi, molim te, objasni čemu uopće takva klasa automobila? Zašto bi, prema tebi, itko takvo što kupovao?
za smarta me pitas?
to je za jet-setere koji neznaju parkirat auto duzi od metar i pol jer su im sve motoričke sposobnosti riknule tijekom dugih gensanja , ili povlačenja crti ak su imućniji.
Nemoj mi reć da će netko sa normalnom plaćom i malom djecom kupit to kao jedini auto.
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
Izvorno postao stamp1
hehe...potpuno se slažem. stvarno mi nije jasno zašto se uopće proizvode te kante??? pa mislim šta možeš sa 800 kubika??? ja kad bi svoje mobitele unutra strpao ne bi auto s mjesta moglo poć!![]()
al dobro, kako kažu, svaka roba ima svog kupca. ja znam da ja nikad ne bi bio taj kupac ali eto!
edit: i pitanje za curu koja kupuje auto, zašto mora biti novi a ne polovni???
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
ne znam dal se jos dvoumis izmedu kie i hyundaia...
ja inace imam hyundai accent i mogu ti reci da sam dosta zadovoljna iako nije ni u rangu sa getzom...
jenostavan je za vozit,praktican je...i jednostavno mi je ok...vozila sam se u citroenu,peugeotu i kii i mogu ti reci da mi je hyundai ipak nekako najbolje sjeo...a sad,o tebi ovisi sto zelis i kakav auto zelis...
meni je najvaznije da ima klimu,servo i da mogu potegnuti toliko da budem prva na semaforujer volim brzi i divlju voznju...
tako daza hyundai
i sto je najbolje,malo trosi...ja tankam za 50kn i prodem nekih 80ak km...pa ono...mislim da je vrlo povoljno...eto...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
..joj kad mi pocnu pisat ovakve gluposti .Idemo OFFIzvorno postao stamp1
bez brige moj fico se je itekak maknul s mjesta i fural 120.i znalo se nas nakrcat pun auto!!
kaj se tice ova 2 ponudena,susjeda ima getza i super je zadovoljna.Tak da ti to predlazem.
Zadnji uredio lili : 03-07-2006 u 09:57
EDIT:: moram editirati post jer sam se kasno sjetio @WB pa da me nebi ....
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Kupi peglicu, odnosno fiat f126p, i uzmi onaj bis modelIzvorno postao lili
Ide i na mješavinu, ne troš puno![]()
![]()
Bookmarks