Pa daj napiši malo svojih dojmova, kad već posjeduješ jedan od autiju koji se uspoređuju.
Eventualni kvarovi, potrošnja i slično... ?
Pa daj napiši malo svojih dojmova, kad već posjeduješ jedan od autiju koji se uspoređuju.
Eventualni kvarovi, potrošnja i slično... ?
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Pa, postoji cijeli jedan opširan thread o mojoj kupovini... kao što sam napisao, zadovoljan sam, a prvenstveno što još se nisam susreo sa nikakvim kvarom ili nedostatkom... Za cca 68.000 (oko 77.000 nakon 7 godina plaćanja mjesečnih rata), dobio sam u paketu klimu, jedan air bag, prednje. el. podizače stakala i metalic boju... Ponavljam: tada kada sam ja kupovao auto, jedini jeftiniji je bio Fiat Seicento, a to je pak škatulja. Inače, ja imam oko 1.95 m i totalno sam komforan u Picantu, odnosno imam mjesta i za noge, a bogami i za glavu...Potrošnja nije onolika koju navode, nešto je malo veća (između 6 i 8 litara)...
Bookmarks