pomozite mi.kupujem auto i neznam koji da uzmem kiu picanto ili hyundai getz pomoziteeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
pomozite mi.kupujem auto i neznam koji da uzmem kiu picanto ili hyundai getz pomoziteeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Ja bi između ta dva izabrao Hyundai.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Dođe te AFAIK na isto.
Hyundai je vlasnik KIA-e,Getz i Picanto dijele osnovu AFAIK....koji ti se više sviđa,ili koji nudi više za te pare,taj uzmi.
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Ja sam kupio Picanta, obzirom da je u tom trenutku bio najjeftiniji na tržištu sa onom opremom koju je nudio...
hyundai getz , nedavno je izabran i za auto most bang for a pound .
Nisi reko s kolko love raspolažes.Jel bas mora bit nesto iz game hyundai/kia?
neznas sto je bolje
![]()
tebi je lako kada te vole
sada te mnogi za ljubav mole
al znaj ti dobro doći će dan kada ćes ostati sama
eyyy...
trebam vasu pomoc...zensko sam i nerazumim se bas u aute..
htjela bi si kupiti neki manji auto,novi ..do 9 000 eura..
jel mogu dobiti za te pare neki novi auto..da nije polovan..jer nezelim!!! pomozite mi!!!! jer ja neznam sta da radim..hvala!!!
![]()
Evo da ti pomogne !!
Auto je novi i nadasve koristan. I u cijeni koju si navela!!
http://www.chevrolet-hr.com/models/spark/t1_index_0.htm
Reci šta ti misliš o mome prijedlogu, mislim da zadovoljava sve tvoje potrebe?!?!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
To je okej izbor za te novce, a kako ja imam 1,0 motorni, kojih su mi zadovoljavajući, mada kada se klima uključi, dosta ga oslabi, tako da mi se motor od svega 0,8 l čini dosta slab... Ne znam, trebalo bi sjesti u njega i provozati se... Što se izgleda tiče, skroz je zgodan, kompaktan i savršen za grad...
Sa 800 kubika motor se moze voziti po parkiralištu eventualno.
Pa fiat 750LE ili kak se vec zvao (popularni fićo) se jedva kretao s tim motorom.
o cemu pricamo?
Očigledno si jedan od pobornika brzih i nabrijanih autiju, jer da nisi, onda ne bi izjavio nešto ovako... Kaj bi jednoj mladoj curi trebalo više? I zašto bi se uopće proizvodili takvi modeli da nemaju svoju svrhu i kupce?
Izvorno postao stamp1
Ficho je proizveden davno davno
Danashnje konstrukcije malo kubichnih m motora su malo puno bolje od prije.
Enivej kak Smart koji ima svega 600 i neshto kubika ide ko lud.
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
Bookmarks