Izvorno postao fly_nan
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to je ocajno
kao što rekoh imam corsu 2003 god i namam nikakvih zamjerki , doslovno toći i vozi .Izvorno postao RAUL
Izvorno postao fly_nan
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to je ocajno
Provjerom registarskih oznaka ZG-5572-BC dosli smo do slijedecih saznanja, da je vozilo Opel Corsa upisnih oznaka ZG-5572-BC vlasnistvo XXXXX XXXXXX nastanjenog XXXX XXXX isti posjeduje XX kaznenih bodova![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tko rano rani, zajebo je pjetla
stvarno je problem saznati ciji je auto..
ko da ima milijun tako dobrih corsi, ova je unique![]()
***Auto je moj i mozete doc pljuvat po njemu u Heinzelovoj 51, Zagreb ispred zgrade vam je***
AK VAM SE NE SVIDJA NEMOJTE GA GLEDAT NI KOMENTIRAT!!!
(nisam vas molio za nikakav savjet niti za nikakvu kritiku, to kaj je seka stavila oglas tu *ebiga)
..:: opel team croatia ::.. <(opel power)>
Ovo je sve malo OFF,ali kad svi pričaju o tome onda ak će biti kakve kazne neću biti sam(ima ih više).Šta se ti brineš stari, pola ljudi ovdje NEMA pojma o automobilima i sl. prijevoznim sredstvima..Ovo ti je stari ipak forum o mobilnim uređajima,telekomunikacijama i sl, tako da svake zlobne komentare nemoj shvačati ozbiljno.Cijenim svakoga tko u ovo "švorc",vrijeme uloži na doradu auta.Ti si ga radio tebi je OK,šta te briga za druge.Izvorno postao Xeicon
I feel the need -the need for speed!!!!!
potpisujem, ukusi su osobna stvar, a u ovu corsu je stvarno trebalo uložit i truda i slobodnog vremena i novca (otkud god on poteko, nadam se ne od dila)Izvorno postao ledeni
![]()
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
to je vw vuki...![]()
..:: opel team croatia ::.. <(opel power)>
Bookmarks