Meni radi, ali stvarno neznam zašto je to tako veliko. ima 3 igre, 3 wallpapera, 4 screensavera i nekoliko programčića u 280MB
Meni radi, ali stvarno neznam zašto je to tako veliko. ima 3 igre, 3 wallpapera, 4 screensavera i nekoliko programčića u 280MB
jeli čemu?Izvorno postao Dark
Pa ima li išta pametno u tom "mnoštvu" programa?Izvorno postao Dark
Vidim da spominju svašta, a ne vidim zasad po komentarima da su se pretrgli sa tim "Plusem".
![]()
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
da bolje usporava komp eto zašto.... to nikad nebi instalirao... koji će mi to vrag... zauzima toliko a niš koristi...Izvorno postao Dark
dakle ovako uz plus gluposti postojećih wina, dobiješ još plus plus gluposti![]()
Seriously?
A svakako jedan veliki PLUS za glupost Windowsa... Jesam ja to dobro shvatio?Izvorno postao Compov
![]()
A nisam ni mislio da bi moglo biti bog zna što korisno, ali u 280 MB (valjda instalirano, jer je download 150MB) su mogli strpati makar nešto korisno. Pa da ljudi kažu, ajde to mi je baš nedostajalo u Windowsima... A samo si zamišljam kakvih krasnih walpapera ima...![]()
![]()
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Možeš uploadat wallpapere na rapid?Izvorno postao Dark
![]()
Neznam da li se mogu wallpaperi odvojiti jer se dobiju i ikone, kursori i skin za WMP. Teme su aqua, space, nature i da Vinci
Edit: evo, nasao sam wallpapere http://rapidshare.de/files/24815646/...aperi.rar.html
Zadnji uredio Dark : 03-07-2006 u 14:05
Bookmarks