kvar jest hardverski, to garantiram, a po simptomima riječ jest o pojačalu, sad kojem, ne bih precizirao.Izvorno postao khideg
kvar jest hardverski, to garantiram, a po simptomima riječ jest o pojačalu, sad kojem, ne bih precizirao.Izvorno postao khideg
ma u redu, ovdje vjerojatno i jesta, ali smao govorim o kakvom se servisu radi ovdje. da nisu bas pouzdani.Izvorno postao Inovator
Evo da se i ja pridružim, od neki dan me, osim joysticka, počeo zezat baš i softver na istom mobu. Web browser se neće otvorit, sve je nešt usporeno (kasno reagira na tipke, pogotovo kod poruka)... Prvo sam mislio da je zbog toga što je popunjen skoro do kraja pa sam oslobodio 30-ak MB, al nema promjene. Probat ću hard reset, možda se popravi...
probaj hard reset i sve resete, nadma se da nije strasno, ako je javi mi se, pa ti mogu staviti novi softwer.Izvorno postao domy_os
Jel možeš ti stavit čisti sofver nebrandirani pa ponovo vratit brandirani? Mob mi je još pod garancijom pa bih ga išao reklamirat zbog joysticka, a kad stigne da mi ti staviš novi čisti soft. Ak se opet nešt sjebe, jel možeš vratit brandirani? To mi je sad bitno... Ajd mi pošalji neki kontakt telefon na PM da se dogovorimo.
Bookmarks