Jel to treba ubaciti pomocu nekog programa ili obicno.
Ja sam ubacio kao i obicne teme, ali je izbornik ostao isti.
U cem je caka?
thx
evo i moj prvi izbornik. ikone su većinom iz CrystalClear - kids, tuksići s Tux Factory a menu.ml + remove layout je iz menu clubpulse.
download
download d750i
zna li možda netko kako maknuti ovaj okvir oko teksta u glavnom izborniku?
probao sam u themes creatoru ali nije išlo. izbornik je transparentan i vidi se iza slika iz teme, a onda mi vrh odsjeca taj okvir i glupo izgleda. koliko sam skužio je taj okvir u club pulse isti kao i boja izbornika pa se ne vidi. da li se možda negdje u temi umjesto njega može staviti transparentni gif ili png?
Zadnji uredio newbie : 24-08-2006 u 21:13
Jel to treba ubaciti pomocu nekog programa ili obicno.
Ja sam ubacio kao i obicne teme, ali je izbornik ostao isti.
U cem je caka?
thx
Im great in bed
I can sleep for days
Sticky u SE threadu... Tema u kojoj piše kako se mijenja izgled menija... http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=23790Izvorno postao TheRoyalFlash
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
E pa gore je netko napisao da je to samo tema koja promijeni izgled menija, pa sam zato pitao kako se radi.Izvorno postao DJ DeVelox
Znaci tema ko tema ubacis i vozi, a to za mijenjanje sam vidio, ali to necu raditi, nesto zaserem i ciao bela.
Im great in bed
I can sleep for days
Tema ko tema je... Ubaciš i vozi... Ali ako želiš drukčije ikone tj. meni, onda ona tamo procedura... Ali vidim da si pitao zašto ti se meni ne mijenja... Neće se ni mijenjati sam od sebe, ubacivanjem teme...Izvorno postao TheRoyalFlash
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
ok, thx to me samo zanimalo.
Im great in bed
I can sleep for days
jedno bedasto pitanje ali DNBBNZ- kad krećem radit s FARom, da li da mob bude isključen ili uključen?
AFAIK iskljucen, pa ustekas USB kabel u komp, pa stisnes i drzis "C" na mobu, pa ustekas kabel u mob. "C" drzis dok ti FAR ne kaze da je skuzio mob, onda pustis.
Nisam 100% siguran, ali mislim da ti FAR cak sve kaze sta trebas radit.![]()
Ugasis telefon, izvadis karticu, stavis bateriju i upalis FAR, pa F11, izaberes najbrzu brzinu prijenosa i pritisnes ENTER THE MATRIX. Nakon toga drzis "c" i stavis USB u mob i to je sve...Izvorno postao teletina
![]()
može netko staviti neki link s ikonama za k750 jel su većina ovdje objavljenih već izbrisane.
Stavite neke linkove za skidanje više ikona
Jel opasno mjenjati ikone.I jel vredi garancija poslje mjenjanja ikona.Hvala
I na t-mobile???Izvorno postao imatic
pogledaj datum kad sam to napisao, onda nisu postojali jos ovi novi cid modeliIzvorno postao konan1
iPhone 5s 16 GB
ima li sto za w850? i gdje?![]()
Za w850 jos nema a kad bude znat ce se...
dspacek
Ne bih preporucio nikome da sam stavlja ikone i kopa po mobu putem FAR MANAGERA tko se vec nije time bavio i ne zna nista o tome jer si moze unistiti mob i onda mora bespotrebno u servis, tralala...
A sto se tice garancije, ona se gubi ovim postupkom...![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
ja mislim da se ne gubi, ako prije napraviš backup i vratiš u mob prije nego odeš u servis.Izvorno postao wildbabe
Evo za moj prvi post jedna tema s ikonama. Nadam se da vam se svidja (P.S. nisam ju jos isprobao zato jer imam CID49 mob, molim da ju probate i javite da li pase velicina ikona, itd.)
Preview:
Download
OK je tema...![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Oho, hvala lijepa!![]()
E care hvala na ikonama,ali linkovi su mrtvi(1. i 2. post).![]()
po novom, morate se registrirati na www.topsony.com i onda skidati
evo linka sa ikonama
http://www.topsony.com/foro/local_links.php?catid=120
iPhone 5s 16 GB
ThxIzvorno postao imatic
![]()
Zašto ovaj thread ne staviš u Sticky??
zato sto vec ima tema kako staviti ikone, ima link na ovu temu gdje su ikone. i ovako ima previse sticky-a
iPhone 5s 16 GB
Bookmarks