Ok, ne pratim vec neko vrijeme dogadjaje oko SE-a, pa sad bas ne kuzim ovo.
Kak to funkcionira? I dal ide na w550? Kolko sam skuzio, na w810 ne ide, onda znaci ne ide ni na w550, posto imaju isti software.
Ok, ne pratim vec neko vrijeme dogadjaje oko SE-a, pa sad bas ne kuzim ovo.
Kak to funkcionira? I dal ide na w550? Kolko sam skuzio, na w810 ne ide, onda znaci ne ide ni na w550, posto imaju isti software.
Things will not calm down, in fact, they will calm up!
Definitivno su u pravu!! Ja sam postao zvukoholicar!
A jel to može na k750 ak se kupi iz vodafona vip!!!
moze na bilo kojiIzvorno postao NiX@tHeG4M3R
iPhone 5s 16 GB
evo i moj prvi izbornik. ikone su većinom iz CrystalClear - kids, tuksići s Tux Factory a menu.ml + remove layout je iz menu clubpulse.
download
download d750i
zna li možda netko kako maknuti ovaj okvir oko teksta u glavnom izborniku?
probao sam u themes creatoru ali nije išlo. izbornik je transparentan i vidi se iza slika iz teme, a onda mi vrh odsjeca taj okvir i glupo izgleda. koliko sam skužio je taj okvir u club pulse isti kao i boja izbornika pa se ne vidi. da li se možda negdje u temi umjesto njega može staviti transparentni gif ili png?
Zadnji uredio newbie : 24-08-2006 u 21:13
Jel to treba ubaciti pomocu nekog programa ili obicno.
Ja sam ubacio kao i obicne teme, ali je izbornik ostao isti.
U cem je caka?
thx
Im great in bed
I can sleep for days
Sticky u SE threadu... Tema u kojoj piše kako se mijenja izgled menija... http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=23790Izvorno postao TheRoyalFlash
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
E pa gore je netko napisao da je to samo tema koja promijeni izgled menija, pa sam zato pitao kako se radi.Izvorno postao DJ DeVelox
Znaci tema ko tema ubacis i vozi, a to za mijenjanje sam vidio, ali to necu raditi, nesto zaserem i ciao bela.
Im great in bed
I can sleep for days
može netko staviti neki link s ikonama za k750 jel su većina ovdje objavljenih već izbrisane.
Stavite neke linkove za skidanje više ikona
Jel opasno mjenjati ikone.I jel vredi garancija poslje mjenjanja ikona.Hvala
jedno bedasto pitanje ali DNBBNZ- kad krećem radit s FARom, da li da mob bude isključen ili uključen?
AFAIK iskljucen, pa ustekas USB kabel u komp, pa stisnes i drzis "C" na mobu, pa ustekas kabel u mob. "C" drzis dok ti FAR ne kaze da je skuzio mob, onda pustis.
Nisam 100% siguran, ali mislim da ti FAR cak sve kaze sta trebas radit.![]()
Ugasis telefon, izvadis karticu, stavis bateriju i upalis FAR, pa F11, izaberes najbrzu brzinu prijenosa i pritisnes ENTER THE MATRIX. Nakon toga drzis "c" i stavis USB u mob i to je sve...Izvorno postao teletina
![]()
I na t-mobile???Izvorno postao imatic
pogledaj datum kad sam to napisao, onda nisu postojali jos ovi novi cid modeliIzvorno postao konan1
iPhone 5s 16 GB
ima li sto za w850? i gdje?![]()
Za w850 jos nema a kad bude znat ce se...
dspacek
Ne bih preporucio nikome da sam stavlja ikone i kopa po mobu putem FAR MANAGERA tko se vec nije time bavio i ne zna nista o tome jer si moze unistiti mob i onda mora bespotrebno u servis, tralala...
A sto se tice garancije, ona se gubi ovim postupkom...![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
E care hvala na ikonama,ali linkovi su mrtvi(1. i 2. post).![]()
Dali moze ici na K610i....
htio bi ovo napavit al me malo trta da ne strgam mob
Pa onda nemoj, bolje daj onome tko se kuzi...![]()
![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
a neznam probat ću kad će mob bit za smećeIzvorno postao wildbabe
![]()
![]()
![]()
![]()
ili naletim na nekog ko zna
dali se može promjeniti ikone za k310i.novi sam pa neznam:
Bookmarks