hm, ne rade na w810 koliko ja vidim, jer ove s ikonama ukrug i ove s nekakavim gore poredanim (npr. tab avenue ili tako nesto), on ih pokrene, ali su mu ikone normalno poredane i malo se samo boje promijene a ikone nista
hm, ne rade na w810 koliko ja vidim, jer ove s ikonama ukrug i ove s nekakavim gore poredanim (npr. tab avenue ili tako nesto), on ih pokrene, ali su mu ikone normalno poredane i malo se samo boje promijene a ikone nista
cvita
Evo ja napravio ikone za z520i... naime ako vam se sviđa može biti za bilo koji se, samo povećajte pomoću image ready-a gif ikone...
Evo mali preview:
![]()
D O W N L O A D
Zadnji uredio Compov : 22-07-2006 u 01:21
Seriously?
imali išta za k800i i je li to uopće moguće mijenjati na ovom telefonu?
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
Ok, ne pratim vec neko vrijeme dogadjaje oko SE-a, pa sad bas ne kuzim ovo.
Kak to funkcionira? I dal ide na w550? Kolko sam skuzio, na w810 ne ide, onda znaci ne ide ni na w550, posto imaju isti software.
Things will not calm down, in fact, they will calm up!
Definitivno su u pravu!! Ja sam postao zvukoholicar!
A jel to može na k750 ak se kupi iz vodafona vip!!!
moze na bilo kojiIzvorno postao NiX@tHeG4M3R
iPhone 5s 16 GB
evo i moj prvi izbornik. ikone su većinom iz CrystalClear - kids, tuksići s Tux Factory a menu.ml + remove layout je iz menu clubpulse.
download
download d750i
zna li možda netko kako maknuti ovaj okvir oko teksta u glavnom izborniku?
probao sam u themes creatoru ali nije išlo. izbornik je transparentan i vidi se iza slika iz teme, a onda mi vrh odsjeca taj okvir i glupo izgleda. koliko sam skužio je taj okvir u club pulse isti kao i boja izbornika pa se ne vidi. da li se možda negdje u temi umjesto njega može staviti transparentni gif ili png?
Zadnji uredio newbie : 24-08-2006 u 21:13
jedno bedasto pitanje ali DNBBNZ- kad krećem radit s FARom, da li da mob bude isključen ili uključen?
I na t-mobile???Izvorno postao imatic
E care hvala na ikonama,ali linkovi su mrtvi(1. i 2. post).![]()
Dali moze ici na K610i....
dali se može promjeniti ikone za k310i.novi sam pa neznam:
Bookmarks