no, danas gledao na webu mobisa...mobitel je strava...
cijena 3000kn
se-mark![]()
RoBee
no, danas gledao na webu mobisa...mobitel je strava...
Čekam dan da tim mobom zamjenim sadašnji
Ali zasad cijena moj neprijatelj...
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
U HGspotu je 2700 i neš kuna. Eto toliko![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
tocno u hgspotu je samo 2700...., mislim da ce ovaj mob napravit rezoluciju, jer recimo 6280, koji je u ducanu oko 3500 dodje oko 1700 u oglasniku, a koliko ce onda ovaj doci???
ili ce 6280 pasti osjetno cijena jer je po meni ovo puno lijepsi mob...?
Ne bi se baš složio, onda bi svaki drugi modeli bio neki revolucijalni. a možda i iznenadiIzvorno postao labud
![]()
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
6233 je mobitel nešto manje "ekskluzivan" u odnosu na 6280 s obzirom da nije dizajnerski toliko finOsim toga, 6233-ki nedostaje Bluetooth 2.0, A2DP profil, USB 2.0 veza i kamera za video poziv iako sumnjam da će to ljudima imati ikakve relevantnosti. Inače super mobitel. Ima sve što ima i 6280 za 1000 kuna nižu cijenu (npr. video u VGA razlučivosti).
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
cijene ce sigurno pasti jer je ovaj prvi sa takvim funkcijama ispod 3000....Izvorno postao rage99
mobitel ima sve osim symbiana, a grafika je do jaja...
Po mome je 6233 malo u prednosti ispred 6280 zbog toga jer je candybar i nema pomičnih dijelova (nema klackanja, flata..) znači manja šansa za kvar zbog korištenja i dotrajalosti.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Nešto što fakat možemo proglasiti punokrvnim nasljednikom legendarne 6230 i 6230i. (IMO)![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Bookmarks