![]()
Weight 80g
Display 4096-colour display shows up to 9 lines of text, as well brilliantly reproducing colour photos and displaying the phone's built-in games.
Camera Optional VGA rotating camera
Ringtones 32 polyphonic ringer tones
Embedded photo library holds up to 100 images
Features
GPRS Class 10 (4+2)
WAP 2.0 technology for on-the-move access to e-mail and a wide range of web-based services (availability depends on operator). Providing plenty of communication
Standby time of up to 400 hours (more than 2 weeks)
Talk times of up to 4 hours.
Available in a choice of fashionable colours like Blue Gloss, Black Gum, Silver Light and Red Anodize
FotoCall feature illustrates the phonebook to identify specific callers or groups of callers.When the phone rings, the user 'sees' who's calling
Any images in the popular JPG, GIF and BMP formats can be stored in the phone
Java Games
MMS
Infra-red
MP3 Player
Touch Screen
To-Do List
Voice recorder
E-Mail Client
32 Polyphonic ring tones
za vecu sliku kliknite na link
http://www.press.ce.philips.com/uplo..._product_4.jpg
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Ovaj skroz crni mi odlično zgleda...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
cini se da bi u zivo mogo biti puno lijepsi
fora izgledaju, tipkovnica mi kao pcelinja saca izgleda...![]()
Da, baš zato mi se i sviđa, pogotovo crni s crveno osvjetljenim tipkama...
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Još da kameru puknu u paket s njim i eto ti konkurencije T310.
She is my sin...
a da i ti puknes malo po specifikacijama.....Poslao: Zvonimir
Još da kameru puknu u paket s njim i eto ti konkurencije T310.
vidim da ima mp3, jel ima svoju memoriju ili idu neke kartice?
eh kad bi bio jeftin bilo bi super odma bi ga ubo
Baš mi dobro zgleda.
Uh, izgleda da se ergonomija više ne gleda pa ljudi kak' ćete nabost SMS na ovom...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Lakše nego na nekom xelibriju![]()
Zakaj pa mislim da nema problema sa pisanjem sms-a.![]()
istina, tipke su velike i dobro rasporejdene
Bookmarks