hehehe, kad se sjetim PS1 emulatorapičio sam tekken 3 na kompiću!
ovo gore još nisam probao, ali svaka čast na trudu!![]()
![]()
Evo došao sam i do toga. Ovo će valjda mnogima pomoći. Program se zove PCSX. Nije bilo baš lako naći ga jer nitko živ nema biose za to pa se ne može pokrenuti. Ja sam ih naša!!! Sve ću zipati u jedno. Testira sam na jednoj igri i ide, samo malo sporo... Valjda treba imati bolji komp. Javite što vama ide. Naravno da nemože pokretati neke najzahtjevnije tipa GTA ili GT.
PCSX2_0.7.rar
Password: Andro
Kad idete otvoriti program, pojavit će se konfiguracije. Treba samo na dnu toga staviti load plugins directory i pronaći pluginse, a to je pod onim folderom di ste extractali rar. Tako isto i za biose triba.
Javite jeli radi![]()
Ako netko nezna nešto, kako napraviti konfiguracije ili bilo što drugo, neka kaže, ja ću napraviti tutorial.
hehehe, kad se sjetim PS1 emulatorapičio sam tekken 3 na kompiću!
ovo gore još nisam probao, ali svaka čast na trudu!![]()
![]()
Ma znam, to je onaj Bleem! Mogu i njega lako naći, samo neznam jeli ide na XP.Izvorno postao Ba®t
pa pcsx je bio za jedinicu..
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Izvorno postao Vuxs
Neznam, ovaj je za dvicu, a ja sam igra za jedincu sa bleem-om
Evo novija verzija, samo se triba registrirati...
http://www.dcemu.co.uk/vbulletin/att...6&d=1144079225
Ja sma nešto prije godinu i pola skidao neke emulatore prvo za PS 1, a pola godine kasnije za Ps 2, za PS sam skinu sve i namjesti s dosta muke, radilo dobro, samo su igre s kojim sap sprobavao bile koma, a kanio sam sprobati i za PS2, ali ljudi obečali da če posudit igre za PS2, ali ništa, i tako ti palo u zaborav,Izvorno postao a.k.
Zadnji uredio alex1 : 01-07-2006 u 21:54
Izvorno postao alex1
Pa moš skidati igre sa neta, mogu biti ISO, ELF, BIN i neki drugi. Ja sam skinuo neki tetris samo da probam. Valja.
da imam adsl nemas frke, ali dial up,da umreš od dosade kad skida. sad budem ponovno žico frendove za igre, pad kad dobim igru složim emulatore i ostali i deri, ako uspijem.Izvorno postao a.k.
Izvorno postao alex1
Samo nemoj neke zahtjevne i javi ako valja ili ako imaš poteškoća.
eh sad šta dobijem to ču probat, i još kad kupim novu grafu, a namjeravam ove dane, jer sa R9200, nevjerujem neke dobre rezultate. javit čuIzvorno postao a.k.
Evo lista igra koje su do sad testirane
Tu gledaj
za jedinicu sam imao i emurayden.....
i radili su za dvojku mogao sam pokrenuti nekak jedva uvodni film..i mislim da sa razvojem biosa nisu nastavili...
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
zato se i zove pcsx2 lol....Izvorno postao a.k.
i, je li tko testira, zanima me jeli vam valja.
ovaj gornji PCSX2_0.7.rar ne sljaka bas probao sam tekken 4 nece pokrenit
cini se da soft nije bas usavrsen pun je bugova, neda se cak ni ugasit bez end process...
Izvorno postao gogo047
Znam i meni tako nekad bude.
Naći ću neki drugi pa ću dati link.
PS2emu
NSX2 nije direktan link
Specifikacije za njega:
* Intel Pentium 4 2.0 GHz (or AMD XP)
* 512 MB RAM
* 5 MB free disk space (for nsx2)
* 200+ MB free swap space.
* MS DX9 compatible hardware
* MS Windows XP
* Latest DirectX
* Powerful Video Card (Nvidia Geforce or Ati Radeon)
PCSX2
Mislim da je ovaj noviji.
Zadnji uredio .andro. : 02-07-2006 u 19:14
ima ko neke nove informacije za ove emulatore?
imaš na stranicama proizvođača.
Uzmi u obzir da ljudi to rade iz hobija, bez podrške, tak da potpuno funkcionalni emulator možeš očekivati kad izađe playstation 7
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
ja sam downloadao neke emulatore,ali nemam biose za to
****** skinuo emulator al nemam igrica ode kod frenda po we10
jel ima netko nekakav tutorial što se tiče pcsx2,jer ja ne kužim kako njega pokrenuti
kako dobiti u ps2 emulatorima da igre rade brze pa tako sto ako igre pokrecete preko iso file
onda cete instalirati daemon tols lite i u njemu pokretati igre a na emulatoru cete ici na postavku cdrom prije toga namjestiti ps2 emulator na cd pogon od daemon emulatora
Bookmarks