Err a kolko je to? jel to samo tih 20 kn, ili bas ima neka odredjena svota? Bum cital sutra na sluzbenoj obavijestiIzvorno postao gogo0077
Enivej ovo je definitivno odlicna stvar![]()
Err a kolko je to? jel to samo tih 20 kn, ili bas ima neka odredjena svota? Bum cital sutra na sluzbenoj obavijestiIzvorno postao gogo0077
Enivej ovo je definitivno odlicna stvar![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
Evo i sa njihove stranice:
Plati prvu minutu pa razgovaraj besplatno koliko želiš.
Sa Simpa besplatnim razgovorima zaboravi na vrijeme! Nakon prve minute, razgovori s više od 2 milijuna prijatelja unutar T-Mobile HR mreže su besplatni! Uslugu aktiviraj unosom *122# u svoj mobitel i razgovaraj koliko god želiš.
Prva minuta poziva se naplaćuje po standardnoj cijeni Simpa tarife koju koristiš. Besplatni razgovori unutar
T-Mobile HR mreže obuhvaćaju i pozive prema Simpa ti&ja brojevima, preusmerenje poziva unutar T-Mobile HR mreže, pozive prema VMS-u i pozive prema 1588 (T-Mobile imenik).
Promotivna ponuda vrijedi od 1. srpnja do 31. kolovoza 2006.
Aktivacija usluge jednokratno se naplaćuje 20 kn.
iPhone 5s 16 GB
Eh, jedino je bed da jeto isto samo kao "promotivna pounda". Naravno, to će ostati zato što im je to odgvor na vruću tarifu i 50% ponudu od vipa. Sada je vip na redu da nešto napravi jer su sada oni po svemu najnepovoljniji.
Ponuda je ok za one koji tazgovaraju po pola sata i više a za one koji vode standardne razgovore od 1-3 min isplativost je upitna...
nista mi ne predstavlja tih 20 kn (koje cu ustediti razgovorima s ovom novom akcijom) a vjerujem da cu sada razgovarati i vise od 2-3 minute, ipak je free![]()
iPhone 5s 16 GB
Zašt se ne bi isplatilo onima koji razgovaraju 1-3 min. Bez te tarife bi platili recimo 3,6kn, a s tom tarifom 1,2kn. Mislim da je super ljetna akcija, najbolja od t-mobilea ikad. Slažem se da vip sad ima definitivno najlošiju ponudu, al da će poduzet nešto sumnjam.Izvorno postao supercom
Slazem se s Ojpijem, definitivno se isplati i ako ces pricati samo 2 minute, jer je vec tu usteda 50%, a dalje samo raste. Odlicna ponuda T-mobilea za Simpa korisnike, definitivno najbolja do sada i mozemo se samo nadati da ce ostati i poslije ljeta.
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
Eh, da ostane i poslije ljeta t-mobile bi bio najcool mreža u HR (ali onda bi već i tele2 napravio nešt slično), ali to se naravno neće dogoditi jer gdje bi onda bila njihova zarada...Izvorno postao xianfu
Pa u njemačkoj valjda![]()
Bookmarks