pa kolki ti je ping?
pa kolki ti je ping?
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Pise ti na pocetnom postu, 250 do 300.Izvorno postao V3rt!g(o)
E sad kolk ja znam, ADSL u T-coma je takav kakav je, svi vicu brizne ovakve, paketi ovakvi al niko ne spominje ping, stvar je da je ping je takav kakav je i mislim da se ne moze smanjiti nikako!
Ak bas os biti 100% ziher zovi SZK.
But IMO, ping od 300 je nista, te bi trebo biti zadovoljan i ne trazit dlaku u jajetu, ja kad sam prek modema igro znal mi je biti 1500 do 2200![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
imas vecinu toga na ovom linku,pricali smo mi o tome vec.ima lijepih objasnjenja
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...highlight=ping
@smrt, nije istina, ping iznad 50 je banana za većinu igrica. Dok sam se igrao na netu preko dcm-a imao samo ping 20-40.
Na ping puno utječe ako skidaš nešto u isto vrijeme dok se pokušavaš igrati. Ako ti je linija skroz prazna i ping ti je i dalje tako velik žali se t-comu, nemaš što izgubiti.
ja uvijek imam 60 - 120 ping na europskim serverima sto je lose ^^ali sto se moze,prije kada sam imao 2mbita imao sam ping 47 - znaci promjena nije bila velika,jer sa 512kbit imam 60-120,zato nemojte mislit da ako uzmete vecu brzinu da cete nesto promjenit,ocete malo ali razocaravajuce
Meni je ping sa 2mbit konekcijom 50-70 stvarno zalosno s tolikom konekcijom!Jedan prijatelj u bosni ima 2mbit i ima ping 20-30...
sve ovisi za koliko vremena ti posaljes informaciju serveru i dok ti je on vrati,da imas vezu 512kbit up i down imao bis puno bolji ping nego trenutno,pogledaj koliko ti frend ima upload
Bookmarks