E pa zanima i mene za CoD2 ako tko zna!
eo ovako. igram Warcraft 3 preko neta i oduvjek imam malo problema s tim pingom. igram na europskim serverima i ping bude i do j****250 pa cak i 300. inace za neku strategiu to i nije neki veliki problem sto ti kasni sekundu-dvije, nego problem je sto me nitko skoro nece pripiti da im nebi radio lag.
e sad, cuo sam kao da se moze otici u t-com i dati zahtjev za smanjenje pinga![]()
zanima me koliko tu ima istine i ako je istina kako to izvesti?
We'll tear your soul apart - Pinhead
E pa zanima i mene za CoD2 ako tko zna!
nikad cuo za to ^^,da ce ti u t- comu smanjit ping,jer kod adsl-a nemozes smanjit ping da ga ubijes![]()
E sta je to ping!!!!
-ja sam pingo racunala kad smo se ja i frendovi spajali u mrezu preko HUB-a pa se onda u Comand Promptu mora pingat svoja racunala sa drugima!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
Iz pinga možeš pročitati koliko je vremena trebalo da tvoj zahtijev dođe do "pinganog" računala i nazad...
-e pa to je onda isto ko i ovo sta sam ja radio s mrezom !!!!!!!Izvorno postao gog
![]()
-HVALA
Pa i ovo je mreža, internet je mreža, sve je mreža![]()
da sve je to lijepo i krasno, jedino preostaje ono sveto pitanje? kako zapravo smanjiti ping?
mnogi su probali ici tim putem i propali![]()
We'll tear your soul apart - Pinhead
pa kolki ti je ping?
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Pise ti na pocetnom postu, 250 do 300.Izvorno postao V3rt!g(o)
E sad kolk ja znam, ADSL u T-coma je takav kakav je, svi vicu brizne ovakve, paketi ovakvi al niko ne spominje ping, stvar je da je ping je takav kakav je i mislim da se ne moze smanjiti nikako!
Ak bas os biti 100% ziher zovi SZK.
But IMO, ping od 300 je nista, te bi trebo biti zadovoljan i ne trazit dlaku u jajetu, ja kad sam prek modema igro znal mi je biti 1500 do 2200![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
imas vecinu toga na ovom linku,pricali smo mi o tome vec.ima lijepih objasnjenja
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...highlight=ping
@smrt, nije istina, ping iznad 50 je banana za većinu igrica. Dok sam se igrao na netu preko dcm-a imao samo ping 20-40.
Na ping puno utječe ako skidaš nešto u isto vrijeme dok se pokušavaš igrati. Ako ti je linija skroz prazna i ping ti je i dalje tako velik žali se t-comu, nemaš što izgubiti.
ja uvijek imam 60 - 120 ping na europskim serverima sto je lose ^^ali sto se moze,prije kada sam imao 2mbita imao sam ping 47 - znaci promjena nije bila velika,jer sa 512kbit imam 60-120,zato nemojte mislit da ako uzmete vecu brzinu da cete nesto promjenit,ocete malo ali razocaravajuce
Meni je ping sa 2mbit konekcijom 50-70 stvarno zalosno s tolikom konekcijom!Jedan prijatelj u bosni ima 2mbit i ima ping 20-30...
sve ovisi za koliko vremena ti posaljes informaciju serveru i dok ti je on vrati,da imas vezu 512kbit up i down imao bis puno bolji ping nego trenutno,pogledaj koliko ti frend ima upload
Bookmarks