Da nisi imao nekog "trojanca" na kartici "@#!" nesto slicno, i kojim si programom formatirao karticu, jer preko programatora ili moba.
Posto sam imao neke xy filove na memorijskoj kartici koji nisu bili citljivi a ni izbrisivi na telefonu formatirao sam karticu i od tada je totalno usporena! Jel je imao ko slicnih problema i ako ih je rijesio kako je rijesio??
BTW stavljen je novi soft 39,15 jel je tko imao sa njime kakvih problema da nije mozda on kriv ( u sto cist sumljam jer failove sa moba brzo dohvaca )?
Da nisi imao nekog "trojanca" na kartici "@#!" nesto slicno, i kojim si programom formatirao karticu, jer preko programatora ili moba.
Čovek reče da je pas njegov najbolji prijatelj, pas na to ništa ne odgovori
Athlon2600+ hd 2x120gb ss2 pcmcia tv tornado lan 100mb usb nikad dosta, Intel 2.6 mali, stvarno mali;V300 S35 V3 V3x
ma bas sam bio kod inovatora pa smo to rijesili preko citaca..kak se moze preko moba da probam..posto nisam kupio svoj citac da pokusam je ponovo formatirat prek moba!!!Izvorno postao tomican
Pa sad ovo ide offtopivc, nece valjda moderator da udari packe. jdabic1 imam tu srecu sto programiram module i kartice za satelitsku, pa izmedju ostalog imam programator, ali sam jedva nasoa "drzac" mem kartice, posto i V3x ima isto i ja sam je ocitao spremio sve na racunar, ali mi NOD32 uvek prijavi iz jave da ima trojanac, ali to se desavalo i ranije sa V3. Jer sada reseno sve ili i dalje sporo ucitava sa kartice.
Athlon2600+ hd 2x120gb ss2 pcmcia tv tornado lan 100mb usb nikad dosta, Intel 2.6 mali, stvarno mali;V300 S35 V3 V3x
ma i dalje sporo cita kkoma ziva..5 puta sam flesao mob vec..svaki cas okrivim da je nest mob kriv a ono krivlnja kartica..najvise se primjeti to usporenje kod podesavqanja unutar profila..otvorim profil koji zelim podesit i probam mjenjat na neki zvuk sa kartice kad tamo mi treba jedno 5s da ga ocita ( sad imam 10 melodija na kartici a kad je bilo 50 onda i po 20-30s). To me ubija u pojam!!Izvorno postao tomican
Izvorno postao jdabic1
Tako je i meni bilo na kartici samo na v3x. Kada sam kopirao na karticu preko čitača blokirala mi je i probo sam je formatirati više puta ali neide. A kod prijatelja na D600 ide?![]()
nije valjda da nema spasa za karticu da se ubrza..ovako mi je neupotrebljiva izvadio sam je iz moba beskorisna je na ovaj nacin!!!Izvorno postao elmagio
Evo jedne preporuke, nadji nekoga ko programira kartice i module za sat risivere, i ako ima slucajno programator "Card Maestro", ili slican, i drzac za mem karticu neka je ubaci u programator i lepo erase full i verujmi mora da se vrati u normalu.
Imam jedno pitanje, ide li ova kartica u Motorolu L7 http://www.optimum-online.hr/shop/vi...roduct=2902104 ??
ide bez problema! samo udri...Izvorno postao kart21
![]()
Bookmarks