dali mi netko može reci gdje trebam ubacit javas igru na motorolu L2
posto ona ima a i c disk
hvala
nešto sam prcko preko P2k tools-a (pokusavo ubacit java igru)
bio sam na Kjava i install , ali nije uspjelo i napravio sam uninstall
i sad mi vise ne zeli pokrenut igre na mobu
napise mi "vrijeme programa ne odgovara. provjerite podeš. vremena i datuma u početnoj"
KOje pitanje, ne ubacuješ ni u a ni c nego jednostavno uzmi Moto Midlet Manager instaliraj tako.
DOWNLOAD
hvala
a postoji koje rješenje za onu drugu temu?
Napravi master reset i to ti je toIzvorno postao Dr.Zlo
![]()
Izvorno postao Dr.Zlo
Meni se nekad isto pojavi neka poruka kad pokrećem igru a mob mi je na USB spojen. Probaj maknuti usb. Ako ni to ne uspije, probaj instalirati igre sa onim što sam ti da u onom drugom threadu.
instaliro ali igre nema!?Izvorno postao a.k.
Izvorno postao Dr.Zlo
A neznam, možda si nešto krivo napravio.
ne pomažeIzvorno postao gavran1
probo
ista stvarIzvorno postao a.k.
a tih igri nemam nigdje
a ono ne uspjeva (može još mala pomoć)
Jel cijela igra ili trial version,moguće je da ti mob ne prima tu vrstu igara- manje vjerojatno,probaj stavit neku drugu,ne znam,obriši si sve u opciji u postavkama "brisati sve"Izvorno postao Dr.Zlo
Ne znam jesi li probo i da li radi,ali mogo bi ti preko USB,običnog file managera prebacit igricu na mob,i prek moba instalirat.Izvorno postao Dr.Zlo
Šta imaš još problema-"(može još mala pomoć)"-reci
Zadnji uredio Inovator : 04-07-2006 u 00:01
ma igra je original od moba, radila je i ja prcko preko P2k i pokusavo instalirat, ali nije islo pa sam napravio uninstal te sto sam instaliro i vise ne radi niti jedna original sto je na mobuIzvorno postao gavran1
i neznam kako bi nove igrice instaliro
Ja i to na sony ericssonu w550i stavim prek USB na mob u neki file pa prek moba instaliramIzvorno postao Dr.Zlo
dali je moguce ako tko ima da mi posalje original softvare s mobitela pa da vratim izgubljene java igre koje su bile na njemu
hvala
A šta će ti ionako igre?Izvorno postao Dr.Zlo
Brijem da si slučajno izbriso neki file vezan za te igrice,pa si drko još po tome,ko na kompu izbriši neke podatke programa u program filesu-i onda je nemreš brisat ni igrat,koristit,ili šta već
Izvorno postao gavran1
E s ovim se u potpunosti slažem. Nešto si izbrisa od toga što nebi smio. Napravi novi flash, pa će valjati. Napravi backup sa motoKITOM![]()
Ako ne napraviš backup, gubiš garanciju...
može malo objašnjenje kako to napravit
PS nemam blage prvi put se time bavim
i da napomenem meni je sve obrisano od igara (bar tako izgleda)
a beckup od prije nemam tako da sad napravim beckup nema svrhe
jedino rješenje je da dobijem neciji pa ga "ubacim"
Izvorno postao Dr.Zlo
Nema veze, napravi ga, pa flashaj mobitel.
ok napravit cu
to bi trebalo vratit sve? ili?
Izvorno postao Dr.Zlo
Tribalo bi ti vratiti to sve i riješit ćeš se ikonica od t-mobila.
i izgubit garanciju![]()
imas kakvo pametnije rjesenje?Izvorno postao prpic
inace mobitel je kupljen na tele2
Bookmarks