gle da je meni puko flat ili je imalo defektan onda mob nebi radio bez greske nakon flashanja vec pola godine tako da ne mozes nista sa sigurnoscu tvrditIzvorno postao prpic
gle da je meni puko flat ili je imalo defektan onda mob nebi radio bez greske nakon flashanja vec pola godine tako da ne mozes nista sa sigurnoscu tvrditIzvorno postao prpic
Izvorno postao munjenibrinjak
meni je isto mob radio bez greske, i nakon duzeg koristenja(preklapanje moba) dosao je na svoje, i to mi se pocelo događat...
ne razumijem sta hoces rec, o kakvom duzem koristenje govorimo, pola godine je stvarno dosta (a tu je i 200h razgovora) tako da se mob stvarno puno otvara i zatvara i nikad problemaIzvorno postao prpic
Izvorno postao munjenibrinjak
pa eto, flat se kidao lagano, svakim otvaranjem i zatvaranjem...
I eto doslo do toga, tako je i meni..
cini se da je sve to razlicito od mob-a do mob-a...
ako se bude ponavljalo budem ja svoju motorolicu sam flashao, pa ma kakve posljedice bile!
:-)
za sad ju pustam na miru da vidim kako ce se ponasati dalje.
Kao sto sam i pretpostavljao, nije mi trebalo dugo vremena!
Nasao sam na netu yuet-ov mod, rsdlite 2.7, pokrenuo, flashao i dobio novi mobitel! Bez vodafone sranja, s dobrim softwareom, snimanjem direktno na memory karticu i jos brdo stvari koje jos nisam niti stigao pogledati. Nisam radio back-up (vrlo pametno zar ne!), ali ne zalim. Samo flashanje je trajalo nesto manje od 10 minuta. Kao sto i pise, mob se nije zakljucao na VIP, radi provjereno sa sva tri nasa operatera (jedino nisam proba Tomato jer nemam tu karticu).
Preporucujem Yuet svima koji imaju V360v, a zele se rijesiti Vodafone sranja na lak nacin.
eto, rekao sam da je u flashu spas! drago mi je da si to riješio.Izvorno postao bad_ri
Ako ti je mobitel unlockan, mora raditi i tomato! yuet je napravio dobar posao sa ovim monsterom. danas sam ga stavio jednoj curi i bila je oduševljena! naravno, mene je nahvalila, ali to nema veze![]()
daj mi molim te reci (iako je yuet napravio veliki job ovim MP-om), kako da na najjednostavniji nacin vratim funkcije onim tipkama sa strane - da mala lijeva tipka radi sto je radila u originalu tako da njome i onim tipkama gore-dolje mogu birati ring style (silent, loud itd)? jer sad mi radi tako da ulazi u menu i izabire mi loud. znam da je nesto sa seemovima, ali nisam siguran sto tocno.
hvala - pretrazio sam i nasao neke podatke. sad se bacam na posao.
probao sam onim programom p2kmenueditor, ali onu malu lijevu tipku mi nikako ne prepravi. sve druge sredi osim nje. probat cu rucno editiranjem tog seem-a.
hvala jos jednom!
sad pokusavam naci gdje su u mobu skrivene wallpaper fotke koje je yuet stavio kao default wallpapere za skinove. naime kad promijenim wallpaper, kasnije ne mogu opet izabrati tu fotku, nego moram aplicirati cijeli skin, a htio bih npr wallpaper iz jednog skina staviti na drugi. idem se igrati...
Evo upravo mi je dosla v360 i zelio bi ubacit novi soft pa posto svi hvale yueta ubacio bi njega. e sada zanima me dali mogu poslje vratiti stari soft zbog garancije i kakav kabel mi treba, jel moze ici obican usb???Izvorno postao bad_ri
originalni soft nećeš vratiti, barem ne na taj način.Izvorno postao Crash Overload
da, običan USB kabel ti je dovoljan.
sva daljnja pitanja postavi u temama o v360 flashanju, moddingu i slično
Bookmarks