Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 24 od 24
    Forumaš Postignuća:
    Veteran100 Experience Points5000 Experience Points

Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    HTC Touch Dual
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    45
    Bodovi
    6.254
    Nivo
    18
    Bodovi: 6.254, Nivo: 18
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question

Bok svima, sorry ako je netko pricao o tome, ali muci me...
    Imam motorolu v360v dva tjedna. Super mob, radi ko grom, a danas sam ga odnio na otključacanje. Sad sam primijetio da se maloprije sam resetirao - upalio se bijeli ekran - sve je nestalo - na vanjskom displayu je samo svijtlilo, nakon par sekundi se mob vratio u normalu - ucitao se skin, vratila se mreza. Ne cini mi se kao normalno ponasanje pa me zanima sto je u pitanju?
    Na mobu nista nije prckano osim sto je maknuta vodafone tipka.

Hvala!

pardon - zaboravio sam reci da se mob kao resetira, ali ne trazi da unesem pin!
    Zadnji uredio Inovator : 29-06-2006 u 21:39

Super-forumaš
    Datum registracije
    Oct 2005
    Bodovi
    11.570
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.570, Nivo: 25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    to se i meni događalo, pa je problem bio flat kabel

Flat kabel potrgan...

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2006
    Bodovi
    8.334
    Nivo
    21
    Bodovi: 8.334, Nivo: 21
    Ukupna aktivnost: 21,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne mora bit uopce, moja v360 dok je jos bila v nakon par tjedana koristenja se pocela gasiti u dzepu, otkrio sam da se gasi na pritisak, tocno sam znao mjesto di je treba pritisnuti (ljevi gornji kut vanjskog ekrana) da se ugasi, ponekad i resetira, i to bez iznimke, svaki pritisak je vodio do pada sistema
    na moje opce zaprepastenje gasenje/resetiranje je prestalo nakon flashanja i sad vec pola godine radi bez problema

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    HTC Touch Dual
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    45
    Bodovi
    6.254
    Nivo
    18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ova moja je nova novcata - stara dva tjedna, nikad pala na pod! desilo mi se to nakon zavrsenog razgovora - stavio sam ju na stol ispred sebe, nesto prckao po kompu i primijetio da se upalio vanjski ekran. otklopim mob i vidim sve bijelo, te se slika vratila nakon 5 sekundi kad se vratila i mreza i sve ostalo. napominjem da nije rijec i screensaveru jer je iskljucen.
    to se desilo za sad samo jednom, ali frendu se dogadja vec neko vrijeme, a nije ju unlockao.

Super-forumaš
    Datum registracije
    Oct 2005
    Bodovi
    11.570
    Nivo
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao munjenibrinjak
    ne mora bit uopce, moja v360 dok je jos bila v nakon par tjedana koristenja se pocela gasiti u dzepu, otkrio sam da se gasi na pritisak, tocno sam znao mjesto di je treba pritisnuti (ljevi gornji kut vanjskog ekrana) da se ugasi, ponekad i resetira, i to bez iznimke, svaki pritisak je vodio do pada sistema
    na moje opce zaprepastenje gasenje/resetiranje je prestalo nakon flashanja i sad vec pola godine radi bez problema

puko flat

To je meni bio razlog isto, malo ga pritisnem kod ekrana, ugasi se il resetira...
    I promijenio flat, i rijesen problem

@bad_ri: prilikom odklucavanja, on je rastavljo mob, pa vjerovatno nije dobro namjestio flat, pa se kida stalno kad ga otvoris, i zatvoris

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Bodovi: 38.840, Nivo: 48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao bad_ri
    ova moja je nova novcata - stara dva tjedna, nikad pala na pod! desilo mi se to nakon zavrsenog razgovora - stavio sam ju na stol ispred sebe, nesto prckao po kompu i primijetio da se upalio vanjski ekran. otklopim mob i vidim sve bijelo, te se slika vratila nakon 5 sekundi kad se vratila i mreza i sve ostalo. napominjem da nije rijec i screensaveru jer je iskljucen.
    to se desilo za sad samo jednom, ali frendu se dogadja vec neko vrijeme, a nije ju unlockao.
    Stvar je vrlo jednostavna! Ili nosi na servis ako je novi kako kažeš, jer očito imaš garanciju, a ako ne, onda ga flashaj (ako te garancija ne brine).

Mislim, pitanja su već pomalo besmislena. Mislim da ne moraš biti nikakav genije oko motorole da skužiš ta dva riješenja.

Žao mi je, ali je tako...

Edit: moram se ispravit jer nisam vidio da je mobitel unlockan, pa i sa samim time dolazim do zaključka da ti je jedino preostalo flashanje jer ako si ga dekodirao, nema više garancije...

Super-forumaš
    Datum registracije
    Oct 2005
    Bodovi
    11.570
    Nivo
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao GoGs
    Stvar je vrlo jednostavna! Ili nosi na servis ako je novi kako kažeš, jer očito imaš garanciju, a ako ne, onda ga flashaj (ako te garancija ne brine).

Mislim, pitanja su već pomalo besmislena. Mislim da ne moraš biti nikakav genije oko motorole da skužiš ta dva riješenja.

Žao mi je, ali je tako...

hehe, to si dobro rekao, a ja spominjem svoj slucaj
    pa prenosim sta je meni bilo u takvoj situaciji

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    HTC Touch Dual
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    45
    Bodovi
    6.254
    Nivo
    18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mislim da garanciju nemam jer sam je danas na nekom servisu dao otkljucati, a otkljucavanje je tip izvrsio tako da je morao otvoriti mob. i nije bas bio najnjezniji prema vijcima, mislim malo se vidi da je na njima bio odvijac. nisam velika picajzla oko toga, ali drugi serviser ciji sam broj izgubio bio je puno njezniji prema npr mom siemensu kad ga je otkljucavao.
    sto se tice flashanja ili flexanja, bojim se da nisam najbolje shvatio svo more podataka koje sam nasao o motorolama. treba li raditi test point prilikom flashanja, hoce li se zakljucati, koji bootloader i to - malo mi je prekomplicirano jer zaista nemam toliko vremena za to na miru prouciti i upustiti se u tu operaciju. vidi se da se svi trude objasniti, ali nisam naletio na sveobuvatno objasnjenje koje je ujedno i step-by-step i razumljivo. mozda jednom budem i flexao.... kad me znatizelja izgrize da vidim hocu li sto zeznuti :-)

Forum Admin Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    DynaTAC 8000X
    Godina
    44
    Bodovi
    149.474
    Nivo
    92
    Bodovi: 149.474, Nivo: 92
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sto se tice flashanja ili flexanja, bojim se da nisam najbolje shvatio svo more podataka koje sam nasao o motorolama. treba li raditi test point prilikom flashanja
    ne treba, ako radiš sa RSDom.
    hoce li se zakljucati, koji bootloader i to - malo mi je prekomplicirano jer zaista nemam toliko vremena za to na miru prouciti i upustiti se u tu operaciju. vidi se da se svi trude objasniti, ali nisam naletio na sveobuvatno objasnjenje koje je ujedno i step-by-step i razumljivo. mozda jednom budem i flexao.... kad me znatizelja izgrize da vidim hocu li sto zeznuti :-)
    zaključati se neće ako koristišđ retail verzije SW-a, znači izbjegavaj vodafone, cingular i slične nazive u flashu.imaš u veeeeeeeelikoj temi o V360 sve napisano što koristiti....
    za BL ne brini

Super-forumaš
    Datum registracije
    Oct 2005
    Bodovi
    11.570
    Nivo
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mislim da garanciju nemam jer sam je danas na nekom servisu dao otkljucati, a otkljucavanje je tip izvrsio tako da je morao otvoriti mob. i nije bas bio najnjezniji prema vijcima, mislim malo se vidi da je na njima bio odvijac. nisam velika picajzla oko toga, ali drugi serviser ciji sam broj izgubio bio je puno njezniji prema npr mom siemensu kad ga je otkljucavao.
    eto, ja mislim da on nije dobro namjestio flat kabel kad ga je sastavljo, i flat je pukao, tako da njemu nosi na reklamaciju...

Datum registracije
    Mar 2006
    Bodovi
    8.334
    Nivo
    21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao prpic
    puko flat

To je meni bio razlog isto, malo ga pritisnem kod ekrana, ugasi se il resetira...
    I promijenio flat, i rijesen problem

@bad_ri: prilikom odklucavanja, on je rastavljo mob, pa vjerovatno nije dobro namjestio flat, pa se kida stalno kad ga otvoris, i zatvoris
    gle da je meni puko flat ili je imalo defektan onda mob nebi radio bez greske nakon flashanja vec pola godine tako da ne mozes nista sa sigurnoscu tvrdit

Super-forumaš
    Datum registracije
    Oct 2005
    Bodovi
    11.570
    Nivo
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gle da je meni puko flat ili je imalo defektan onda mob nebi radio bez greske nakon flashanja vec pola godine tako da ne mozes nista sa sigurnoscu tvrdit

meni je isto mob radio bez greske, i nakon duzeg koristenja(preklapanje moba) dosao je na svoje, i to mi se pocelo događat...

Datum registracije
    Mar 2006
    Bodovi
    8.334
    Nivo
    21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao prpic
    meni je isto mob radio bez greske, i nakon duzeg koristenja(preklapanje moba) dosao je na svoje, i to mi se pocelo događat...
    ne razumijem sta hoces rec, o kakvom duzem koristenje govorimo, pola godine je stvarno dosta (a tu je i 200h razgovora) tako da se mob stvarno puno otvara i zatvara i nikad problema

Super-forumaš
    Datum registracije
    Oct 2005
    Bodovi
    11.570
    Nivo
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne razumijem sta hoces rec, o kakvom duzem koristenje govorimo, pola godine je stvarno dosta (a tu je i 200h razgovora) tako da se mob stvarno puno otvara i zatvara i nikad problema

pa eto, flat se kidao lagano, svakim otvaranjem i zatvaranjem...
    I eto doslo do toga, tako je i meni..

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    HTC Touch Dual
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    45
    Bodovi
    6.254
    Nivo
    18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cini se da je sve to razlicito od mob-a do mob-a...
    ako se bude ponavljalo budem ja svoju motorolicu sam flashao, pa ma kakve posljedice bile!
    :-)
    za sad ju pustam na miru da vidim kako ce se ponasati dalje.

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    HTC Touch Dual
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    45
    Bodovi
    6.254
    Nivo
    18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Zivio YUET!

Kao sto sam i pretpostavljao, nije mi trebalo dugo vremena!
    Nasao sam na netu yuet-ov mod, rsdlite 2.7, pokrenuo, flashao i dobio novi mobitel! Bez vodafone sranja, s dobrim softwareom, snimanjem direktno na memory karticu i jos brdo stvari koje jos nisam niti stigao pogledati. Nisam radio back-up (vrlo pametno zar ne!), ali ne zalim. Samo flashanje je trajalo nesto manje od 10 minuta. Kao sto i pise, mob se nije zakljucao na VIP, radi provjereno sa sva tri nasa operatera (jedino nisam proba Tomato jer nemam tu karticu).
    Preporucujem Yuet svima koji imaju V360v, a zele se rijesiti Vodafone sranja na lak nacin.

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nasao sam na netu yuet-ov mod, rsdlite 2.7, pokrenuo, flashao i dobio novi mobitel! Bez vodafone sranja, s dobrim softwareom, snimanjem direktno na memory karticu i jos brdo stvari koje jos nisam niti stigao pogledati. Nisam radio back-up (vrlo pametno zar ne!), ali ne zalim. Samo flashanje je trajalo nesto manje od 10 minuta. Kao sto i pise, mob se nije zakljucao na VIP, radi provjereno sa sva tri nasa operatera (jedino nisam proba Tomato jer nemam tu karticu).
    Preporucujem Yuet svima koji imaju V360v, a zele se rijesiti Vodafone sranja na lak nacin.
    eto, rekao sam da je u flashu spas! drago mi je da si to riješio.
    Ako ti je mobitel unlockan, mora raditi i tomato! yuet je napravio dobar posao sa ovim monsterom. danas sam ga stavio jednoj curi i bila je oduševljena! naravno, mene je nahvalila, ali to nema veze

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    HTC Touch Dual
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    45
    Bodovi
    6.254
    Nivo
    18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    daj mi molim te reci (iako je yuet napravio veliki job ovim MP-om), kako da na najjednostavniji nacin vratim funkcije onim tipkama sa strane - da mala lijeva tipka radi sto je radila u originalu tako da njome i onim tipkama gore-dolje mogu birati ring style (silent, loud itd)? jer sad mi radi tako da ulazi u menu i izabire mi loud. znam da je nesto sa seemovima, ali nisam siguran sto tocno.

Datum registracije
    Mar 2006
    Bodovi
    8.334
    Nivo
    21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    daj mi molim te reci (iako je yuet napravio veliki job ovim MP-om), kako da na najjednostavniji nacin vratim funkcije onim tipkama sa strane - da mala lijeva tipka radi sto je radila u originalu tako da njome i onim tipkama gore-dolje mogu birati ring style (silent, loud itd)? jer sad mi radi tako da ulazi u menu i izabire mi loud. znam da je nesto sa seemovima, ali nisam siguran sto tocno.
    da najlaksi i jedini nacin je editiranje seema 005b_0001, imas upute na puno mjesta na forumu pa daj malo potrazi (sve o v360 i njenom...)

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    HTC Touch Dual
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    45
    Bodovi
    6.254
    Nivo
    18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hvala - pretrazio sam i nasao neke podatke. sad se bacam na posao.
    probao sam onim programom p2kmenueditor, ali onu malu lijevu tipku mi nikako ne prepravi. sve druge sredi osim nje. probat cu rucno editiranjem tog seem-a.

hvala jos jednom!

sad pokusavam naci gdje su u mobu skrivene wallpaper fotke koje je yuet stavio kao default wallpapere za skinove. naime kad promijenim wallpaper, kasnije ne mogu opet izabrati tu fotku, nego moram aplicirati cijeli skin, a htio bih npr wallpaper iz jednog skina staviti na drugi. idem se igrati...

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    HTC Touch Dual
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    45
    Bodovi
    6.254
    Nivo
    18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

WALLPAPAERI YUET-a

Vidio sam da mnoge muci kako naci wallpapere koje je Yuet ubacio u skinove i sakrio ih tako da se ne vide P2KTools-ima.
    Malo sam se igrao (doduse nisam rijesio lijevu malu tipku) i nasao sam kako izvuci fotke! P2KTools file managerom treba na komp skinuti "a\mobile\picture" iako se folder cini praznim. Kad se downloada na komp u tom folderu se normalno vide fotke koje je Yuet koristio za wallpapere, a sam mobitel ih ne moze vidjeti kao fotke koje bi poslali ili koristili kao wallpaper u drugom skinu.
    Kad su fotke skinute na hard disk, kasnije ih se lako uploada na mobitel u bilo koji folder "picture" (mislim na memoriju samog telefona ili mem.karticu).
    (bar sto se dijela dileme tice)

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    w300i, k610i>w660i
    Operater
    vip
    Bodovi
    7.568
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.568, Nivo: 20
    Bodovi: 7.568, Nivo: 20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo upravo mi je dosla v360 i zelio bi ubacit novi soft pa posto svi hvale yueta ubacio bi njega. e sada zanima me dali mogu poslje vratiti stari soft zbog garancije i kakav kabel mi treba, jel moze ici obican usb???

Forum Admin Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    DynaTAC 8000X
    Godina
    44
    Bodovi
    149.474
    Nivo
    92
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Crash Overload
    Evo upravo mi je dosla v360 i zelio bi ubacit novi soft pa posto svi hvale yueta ubacio bi njega. e sada zanima me dali mogu poslje vratiti stari soft zbog garancije i kakav kabel mi treba, jel moze ici obican usb???
    originalni soft nećeš vratiti, barem ne na taj način.
    da, običan USB kabel ti je dovoljan.
    sva daljnja pitanja postavi u temama o v360 flashanju, moddingu i slično

Svježe registriran
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A sa novim FlashBackup 3.0? Jel netko probao backupirati Vodafone pa vratiti nazad sa RSD-om? Po meni bi trebalo raditi.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Download Uputstava za sve mobitele
    By Downloader in forum Općenito
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 01-11-2009, 14:27
  2. V360V - mišljenje prije kupovine
    By Enilon in forum Motorola
    Odgovora: 10
    Posljednji post: 26-06-2006, 22:14
  3. Motorola v360v flash
    By sith in forum Motorola