= Citat = Izvorno postao buug
Da čitao sam ovaj link već,znači razlika je pak u kvaliteti fotografije.Ne znam koliko onaj pomični ekran kod 620 može biti od koristi,možda me to malo smeta kada sam aparat uzeo u ruke u dućanu pa bi mi ovaj 540 bio pogodniji.Po ovome šta pišete od Sony-ija nema baš puno razlike među modelima w50 i w40 pa,onda bi radije izabrao w40.E sad me zanima UZET W40 ILI CANON 540.Šta mislite iz iskustva!?KOliko znam Canonove kartice su nešto jeftinije,koriste alkalne baterije šta po meni daje prednost.Hvala unaprid!!!
Ako se o ovoj dvojbi radi, kako su vec do sada neki clanovi i spomenuli, Canon A540 bi bio logican izbor.

Canon A540 nad modelom W40 ima prednosti i to ponajprije u mogucnostima manuelnoga podesavanja parametara fotografiranja (Aperture pri., Shutter pri.) sto doticni Sony ne posjeduje. Osim navedenoga A540 ima i veci raspon objetiva (35-140 mm dakle ekvivalent 4x opt. zoom) dok Sony raspolaze sa 38-114 mm, dakle ekvivalent 3x opt. zoomu. Canon pri min. izvlaci raspolaze i nesto sirim kutem.

Jedino sto bi potencijalnoga kupca moglo nagnati da u ovoj dvojbi kupi W40 jest da doticni izuzetno cijeni i vrednuje male dimenzije i masu aparata. Jer ipak je W40 prilicno manjih dimenzija od A540, a i osjetno laksi. Ako te dimanzije ne zamaraju A540 je tvoj izbor.

Sto se memorije tice, jeftinija je SD memorija koja ide u Canon.

Baterije takodjer mala prednost Canonu, jer i ja smatram da je rijesenje sa AA baterijama nesto kvalitetnije i u nekim slucajevima zgodnije od Li-ion netipskih baterija!