Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 28

Threaded View

Svježe registriran
    Datum registracije
    Jun 2006
    Operater
    vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Cool

Mislim da ti ja mogu pomoci s donosenjem odluke. Iz iskustva znam na kakvim si mukama posto sam i ja bila na slicnim do prije 10-ak dana... U biti, ja se bas i nisam nesto previse dvoumila s brandom kolko s modelom tj. cijenom
    Kupih Canonov a530 za 1399kn + 195kn kartica od 512 + 149kn punjac s 4 baterije. Nisam mislila da je to tak super cijena buduci je a530 kao malo stariji model, ali otkad sam ga uzela u ruke ne ispustam ga! prosli tjedan sam bila na terenu s njim po gorskom kotaru, obali i na otoku i slikala sve-od ljudi, ptica, zaba, trave, kukaca i inih sitnih i manje sitnijih stvari nacionalne flore i faune i fotic je izmisljen!!!
    Sto se tice baterije i izdržljivosti, blic je manje vise non-stop radio, zoom jos vise, a lcd of kors isto cijelo vrijeme. Uz sve te silne potrosace, jedan par baterija nisam nikako mogla potrositi za cijeli dan! A bitno da sam ja kupila TRI para baterija, zlu ne trebalo...
    Moram reci da sam htjela kupiti a610 i jos mi je zao sto nisam, ali ISKLJUCIVO zbog rotirajuceg lcda koji bi meni bio od velike koristi da ga imam... Ali naucila sam se snalaziti i bez njega, sam sto u perilici ima vise prljavog vesa

I da, jos samo ovo: bolje si uzmes a530 nego 540 jer za tu puno vecu cijenu, dobijes samo koji inch veci zaslon, a to bas i nije vrijedno tih para.
    Moj izbor: 1. a610
    2. a530
    3. niti jedan drugi iz ove klase

Eh, jos nest da ne bio pomislio sta ce ti fotic s kojim ces slikat samo bube i travke
    navecer se i tulumarilo tak da je i po tom pitanju provjeren i nema mu mane, makar sto se tice mojih potreba... iako vec sad nazirem da cu uskoro pocet stedit za nest profinjenije
    Zadnji uredio Bimbi : 04-07-2006 u 01:30

Slične teme

1. Download Uputstava za sve mobitele
    By Downloader in forum Općenito
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 01-11-2009, 14:27
  2. Sony DSC P serija
    By Bimbi in forum Digitalni Fotoaparati - Novosti # Usporedbe # Savjeti
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 26-05-2007, 10:41
  3. Preporuka ultra zoom (Sony H... vs Canon S... IS)!
    By Sunny in forum Digitalni Fotoaparati - Novosti # Usporedbe # Savjeti
    Odgovora: 10
    Posljednji post: 20-07-2006, 15:31
  4. sony s80 vs. canon a520
    By smart_bug in forum Digitalni Fotoaparati - Novosti # Usporedbe # Savjeti
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 31-05-2005, 22:39
  5. sony dsc-73 ili canon a-75
    By niten in forum Digitalni Fotoaparati - Novosti # Usporedbe # Savjeti
    Odgovora: 8
    Posljednji post: 14-04-2005, 00:37

Bookmarks