Mislim da ti ja mogu pomoci s donosenjem odluke. Iz iskustva znam na kakvim si mukama posto sam i ja bila na slicnim do prije 10-ak dana... U biti, ja se bas i nisam nesto previse dvoumila s brandom kolko s modelom tj. cijenom![]()
Kupih Canonov a530 za 1399kn + 195kn kartica od 512 + 149kn punjac s 4 baterije. Nisam mislila da je to tak super cijena buduci je a530 kao malo stariji model, ali otkad sam ga uzela u ruke ne ispustam ga! prosli tjedan sam bila na terenu s njim po gorskom kotaru, obali i na otoku i slikala sve-od ljudi, ptica, zaba, trave, kukaca i inih sitnih i manje sitnijih stvari nacionalne flore i faune i fotic je izmisljen!!!
Sto se tice baterije i izdržljivosti, blic je manje vise non-stop radio, zoom jos vise, a lcd of kors isto cijelo vrijeme. Uz sve te silne potrosace, jedan par baterija nisam nikako mogla potrositi za cijeli dan! A bitno da sam ja kupila TRI para baterija, zlu ne trebalo...
Moram reci da sam htjela kupiti a610 i jos mi je zao sto nisam, ali ISKLJUCIVO zbog rotirajuceg lcda koji bi meni bio od velike koristi da ga imam... Ali naucila sam se snalaziti i bez njega, sam sto u perilici ima vise prljavog vesa
I da, jos samo ovo: bolje si uzmes a530 nego 540 jer za tu puno vecu cijenu, dobijes samo koji inch veci zaslon, a to bas i nije vrijedno tih para.
Moj izbor: 1. a610
2. a530
3. niti jedan drugi iz ove klase
Eh, jos nest da ne bio pomislio sta ce ti fotic s kojim ces slikat samo bube i travke![]()
navecer se i tulumarilo tak da je i po tom pitanju provjeren i nema mu mane, makar sto se tice mojih potreba... iako vec sad nazirem da cu uskoro pocet stedit za nest profinjenije![]()

Odgovori uz citat
Bookmarks