= Citat = Izvorno postao Bimbi
Lagano sam umoran...sutra rano idem na more, pa cu biti karatak!

Uzmi Canon A620. To ti je od svih navedenih najbolji omjer ulozeno/dobiveno!

Aparat je objedinjava sve ono bitno fotografu pocetniku, a uz manuelne opcije koje posjeduje ostavlja i dovoljno prostora za ucenje i napredak u fotografskome znanju.

W40/50 su dobri modeli i ndefinitivno neces pogrijesiti ako odaberes i kojega od njih, ali u komparaciji sa A620 nisu ravnopravni. A620 je jednostavno bolji aparat, ne tako mnogo, ali sitnica po sitnica...u konacnici velika razlika!

Canon A540 je isti model kao i Canon A530, osim sto ima 1 MP vise u odnosu na A530.

Grubu komparaciju A620/530 imas ovdje:

http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=23399

Pa tako navedeni link pokriva i usporedbu A620/A540!

Naravno Sony W serija je ipak kompaktnija, manjih dimenzija i mase, pa ako ti je to primarno, jasno je da ces se odluciti za jedan os Sony - jevih modela.

U krajnjoj liniji novac je tvoj, pa je tako i odluka, ali da ja biram medju ovim modelima odabir bi definitivno bio Canon A620!

Ako imas jos kakvih pitanj ili nedoumica postaj! Biti ce odgovoreno!
Da čitao sam ovaj link već,znači razlika je pak u kvaliteti fotografije.Ne znam koliko onaj pomični ekran kod 620 može biti od koristi,možda me to malo smeta kada sam aparat uzeo u ruke u dućanu pa bi mi ovaj 540 bio pogodniji.Po ovome šta pišete od Sony-ija nema baš puno razlike među modelima w50 i w40 pa,onda bi radije izabrao w40.E sad me zanima UZET W40 ILI CANON 540.Šta mislite iz iskustva!?KOliko znam Canonove kartice su nešto jeftinije,koriste alkalne baterije šta po meni daje prednost.Hvala unaprid!!!