Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2
Prikazujem rezultate 26 do 28 od 28
    ThreeEyedExtraTerrestrial Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    46
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Takodjer cestitam na kupnji!

Vrlo mi je drago da si zadovoljan odabirom!

Sto se dodatne opreme za foto aparat tice to je ovdje malo off, ali kratak savjet, moze!

U tome pogledu savjetujem kupnju Kingmax kartica jer su se dokazale kao pouzdane i kvalitetne, po mome misljenju ne zaostaju za SanDisk ili Lexar medijima, pogotovo ako kovorimo o SD ili MMC memorijskim karticama.

Sto se punjaca tice ovaj koji si odabrao ne bih savjatovao. Od baterija svakako savjetujem Sanyo baterije i to kapaciteta iznad 2500 mAh, punjac takodjer Sanyo ili bilo sto iznad cca 150 kn (samo punjac).

O punjacima imas par vrlo korisnih tema u podforumu Oprema za digitalne foto aparate, pa procackaj tamo malo!

Link na podforum:

http://cafe.mobil.hr/forumdisplay.php?f=95

" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."

Forumaš
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tenks DJ I BIMBI!!!
    Danas sam kupio Sanyo punjač i baterije,a šta se kartica tiče u splitskim dućanima i okolici onda kada te cjene usporedim sa ovima šta ih spominju forumaši mi se čini pomalo lihvarenje,a memoriju od 512 je nemoguće pronaći od SD ili nekog boljeg proizvodđača poput Kingmaxa.Cjene u HG se kreću za 512 - 190-tak kn a u VeMilu je 220 i kusur SD,s tim da se mora čekat narudžba,dok su mi nudili neku "bla,bla" od 512 za 120 kn,skoro da sam je i kupio.Ne znam jel baš neka razlika za SD običnu i ovu ultra ili kako već se zove karticu šta se tiče brzine spremanja?Ne znam hoću puno faliti ako kupim običnu SD-ovu?
    Također je interesantno da zastupnik Canona u Splitu kao i većina ostalih dućana elekt.opreme i fotića,za razliku od dućana u Zg, konkretno za ovaj model A540 ima i do 400kn veću cijenu i to uz gotov. popuste.
    Evo čisto informacije radi "Građa Solin" ima najeftinije memorijske i fotiće na području Splita.

ThreeEyedExtraTerrestrial Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    46
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao buug
    Tenks DJ I BIMBI!!!
    Ne znam jel baš neka razlika za SD običnu i ovu ultra ili kako već se zove karticu šta se tiče brzine spremanja?
    Pogledaj specifikacije kartice...obicno pise na pakiranju, ako ima read/write speed 10 MB/s ili vise kupuj, bez obzira sto pisalo na kartici i kako se ona zvala.

Kazeb bilo bi dobro da je Kingmax ili Lexar ili SanDisk, ali ako nema...nema, brzina je najvaznija stavka!

" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."

+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2

Slične teme

1. Download Uputstava za sve mobitele
    By Downloader in forum Općenito
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 01-11-2009, 14:27
  2. Sony DSC P serija
    By Bimbi in forum Digitalni Fotoaparati - Novosti # Usporedbe # Savjeti
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 26-05-2007, 10:41
  3. Preporuka ultra zoom (Sony H... vs Canon S... IS)!
    By Sunny in forum Digitalni Fotoaparati - Novosti # Usporedbe # Savjeti
    Odgovora: 10
    Posljednji post: 20-07-2006, 15:31
  4. sony s80 vs. canon a520
    By smart_bug in forum Digitalni Fotoaparati - Novosti # Usporedbe # Savjeti
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 31-05-2005, 22:39
  5. sony dsc-73 ili canon a-75
    By niten in forum Digitalni Fotoaparati - Novosti # Usporedbe # Savjeti
    Odgovora: 8
    Posljednji post: 14-04-2005, 00:37

Bookmarks