hehehehhenisam pametna
![]()
cvita
hehehehhenisam pametna
![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
lol![]()
![]()
ne mogu vjerovati
![]()
![]()
iPhone 5s 16 GB
Je, istina je... Ja ju imam...Malo im se pomotao slovenski u hrvatski...
ja sam prvo mislio da nije slucajno neko gubio vrijeme u photoshopu ili tako nesto...stvarno nemogu vjerovat!
cvita
Da, trebalo je biti "zalazak sunca" a slovenski bi bilo "sončni zahod", malo su pomiješali.
Najjači prijevod je bio na onom crenom (ženskom!) samsungu preije nekoliko godina gdje su "rose schedule" preveli kao "rozi rasporad"![]()
Vidi se da si skolovan u Dezeli![]()
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Čuj, dovoljno ti je da se jednom provozaš slovenskom autocestom i uočiš natpis na tabli "Ljubljana zahod"... Takvo što ti se mora urezati u pamćenje...![]()
Meni je kod te table došlo da se popiškimIzvorno postao frish-KI
![]()
Koja lolčina!! Imam L6 ali nemam gore hr da provjerim! Ne mogu vjerovati.... odabereš sunčano i moraš na zahod...![]()
Izvorno postao frish-KI
to ja uvijek kad idemo na skijanje preko slovenije na to se polomimjos ko mala sam mislila da imaju putokaz za WC
sad znam da je izlaz (da nebi bilo zabune )
![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Zahod. Naglasak na "O" a ne na "A" kao u slučaju ćenife
A kaj s Česima i picekima? To mi je uvijek bio jedan od jačih LOLova. Tipa "pileća pašteta" je "pasta od kurcyh" (možda je "I" umjesto "Y", ne znam više).
Ili "igračke" (naziv odjela u robno kući): "hračky". Moš' mislit šta su razulareni balkanci pod C2H5OH radili tamo na maturalcu...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
mađari - aparat za kavu u bolnicama i dr. "serekeš"
volim te na mađarskom- "serem te"![]()
![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Izvorno postao BlueDevil
A piceki su???![]()
Volim te na Madjarskom je seretlekIzvorno postao silvano
![]()
Je, ovo je istina. Sićam se još otkad mi je L6 bio na hrvatskom. Lipo su preveli![]()
Prevoditelju treba dati nagradu LOLcina godine![]()
"bok, hvala" na Finskom - "Moi kitos"
Prevoditelja za predsjednika !!
Bookmarks