Join Today
Zatvorena tema
Prikazujem rezultate 1 do 11 od 11
    Forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    iPhone 4
    Operater
    t-mobile
    Godina
    43
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

n70 vs. se W810i

Kupujem novi mob i trenutno se dvoumim između ta dva, pa vas molim za nekakve korisne savjete. Definitivno sam vise za n70.
    Hvala!

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    HTC Tytn 2
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    predpostavljam da misliš na w810! Oba su moba vrhunski, samo pitanje je da li tebi treba smartphone ili dummy! Ako tražiš vrhunsku kameru i mp3 onda je bolji 810! Za n70 imaš gomilu aplikacija i sam mob po sebi pošto je smart ima brdo opcija. N70 ima također dosta kvalitetnu kameru
    Ali da ja recimo kupujem mob, između ova dva bi uzeo w810. najvažnije je što nema joystik koji je kvario na k750, a ima sve ko i w800!

kuiš, sve ti ovisi za što češ mob koristiti. N70 možeš složiti po svom štihu...čitaj dodavati aplikacije koje ti nedostaju na dummy telefonu

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    48.501
    Nivo
    53
    Bodovi: 48.501, Nivo: 53
    Bodovi: 48.501, Nivo: 53
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao martina_0s
    Kupujem novi mob i trenutno se dvoumim između ta dva, pa vas molim za nekakve korisne savjete. Definitivno sam vise za n70.
    Hvala!
    jel možeš dati neki link za ovog SE N810?.

šala, al vjerojatno misliš na W810i.

uvjeri se sama u usporedbu modela koju su napravili ljudi koji se time bavi, i njihovo mišljenje o pojedinom modelu.

osobno sam ljubitelj nokie, koja ima ovdje neke prednosti (3G, UMTS, symbian), dok SE ima autofokus, stereo zvučnike i 2mpx za rasliku od N70 koja ima 1.92 i nešto manje rezolucije, no autofokus kod SE je veliki + za slike.

uglavnom ovisi što trebaš, ja sam se navukao na symbian, imam fotoaparat od 7 mpx, mp3 player, tako da SE ne bi uzimao, a taj kockasti sizajn koji je prisutan od T630, pa dalje na K700, K750, seriju W, nikako mi se ne sviđa. no, pogledaj usporedbe modela, i sama se uvjeri.

Too old for this Sh**!!! Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience PointsOverdriveTagger First Class

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    S.G.S23Ultra/ G.Note10+
    Operater
    Telemach/Congstar
    Godina
    38
    Bodovi
    91.794
    Nivo
    73
    Bodovi: 91.794, Nivo: 73
    Bodovi: 91.794, Nivo: 73
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao martina_0s
    Hvala!
    ...khm...da...pa sama si napisala da si više za N70 ...što više reći nego - kupuj ...
    ..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    Nokia N80
    Operater
    VIPme
    Godina
    43
    Bodovi
    20.858
    Nivo
    35
    Bodovi: 20.858, Nivo: 35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    n70 definitvno.... osim ako preferiras dummy, sto ne vjerujem da imalo ima smisla.

Veteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    iPhone 6S Plus
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Bodovi
    51.213
    Nivo
    55
    Bodovi: 51.213, Nivo: 55
    Bodovi: 51.213, Nivo: 55
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao khideg
    n70 definitvno.... osim ako preferiras dummy, sto ne vjerujem da imalo ima smisla.
    Zakaj nebi imalo smisla??
    Pa ak joj treba možda mob za odličnom mp3 podrškom neka uzme W810...ako hoće Symbian i hrpu aplikacija, neka uzme N70, vrlo jednostavno...svaki mobitel ima svoje, pa tako i ova dva modela između kojih se dvoumi i W810 nije samo "dummy"...
    Bom Chicka WahWah

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    HTC Tytn 2
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    da fakat...kaj znači izjava "osim ako preferiras dummy, sto ne vjerujem da imalo ima smisla"

pa kaj svakome treba smartphone? neki više hoču zabavu uz telefon i jednostavnost! i današnji dummy telefoni su se dosta približili smartovima! da ne idem OT: Ja sam u večini slučajeva uz smartove, ali u ovom slučaju definitivno w810,mob je predobar, vrhunski je napravljen, dok se na kvalitetu izrade i maske N70 dosta ljudi bunilo, a one tipkice na N70, pa kod pisanja poruke uz 5 stisnem 4 i 8 odjedanputa! (karikiram ali nisam ni daleko)

zajebant Postignuća:
    SocialVeteranTagger First Class50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ko što su već rekli, sve ovisi kaj tražiš od mobitela... Ako si recimo to tako, prosječan korisnik, kojem se neda tražiti puno toga po internetu da staviš na mob, onda W810i... Mobitel je dobar, i ima kvalitetne slike zbog autofokusa, a i baterija mu traje duže...

Ja bi kupio N70 samo zato jer mi se da "zezati" sa raznim aplikacijama koje se mogu naći na internetu, a bateriju mi nije problem puniti svaki dan-dva...

Ako baterija na W810 približno drži kao i kod K/D750, onda bi trebala držati tri-četri dana (uz sat razgovora dnevno i par SMS-a)...
    ... HTC Desire -> Sensation -> One (M7) -> Note 3 -> LG G2 -> S6 SM-G920F

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    SonyEricsson W900i
    Operater
    Vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja bih ti preporučio W810 tj. SonyEricsson jer mi se niti Nokia niti Symbian ne sviđaju.
    Što se tiče ovog neprestanog fighta Symbian vs. Dummy, ja mislim da to stvarno, ali stvarno ovisi od onoga što netko želi. Ako želite smartphone jer vam treba brdo aplikacija ili neka specifična aplikacija naravno da ćete ići na kupnju smarphonea. Ja pak mislim da su ti smartphonei precjenjeni. Imao sam Nokiu 7610 i Symbian me nije nimalo fascinirao... Čak me i naživcirao i na kraju nisam nikakvu svrhu uvidio u njemu. Sad sam kupio SE W900 i mogu reći da je daleko od dummya i mobitel mi je u prva tri dana korištenja 10x korisniji bio nego godinu i nešto korištenja Symbiana... Što reći? Ja u Symbianu ne vidim ništa što bi ih apsolutno izdiglo iznad "dummya" jer je to stvar osobne potrebe... Ja nakon ovog iskustva čisto sumnjam da ću ikad više posegnuti za Symbianom, ali imam osjećaj da ću ostati vjerni fan SonyEricssona jer je njegov software izuzetno praktičan i jednostavan, a opet nevjerojatno učinkovit, meni daleko učinkovitiji od Symbiana...
    Ispričavam se za ovaj poduži post oko symbian vs. dummy, ali nadam se da će pomoći i oko odluke N70 vs. W810...
    .ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
    MUSIC @ djdevelox.filefront.com

Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    wp
    Operater
    t-mobile
    Godina
    35
    Bodovi
    27.294
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.294, Nivo: 40
    Bodovi: 27.294, Nivo: 40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo dat cu ti jedan primjer-ako imas komp i koristis ga samo za igre i net a ne za programe onda ti ni symbian netreba(pa sama razmisli dali ti symbian treba ili ne)
    ako spadas u onu kategoriju koja ne koristi programe kupi w810i

Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    Nokia N80
    Operater
    VIPme
    Godina
    43
    Bodovi
    20.858
    Nivo
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Nono01
    da fakat...kaj znači izjava "osim ako preferiras dummy, sto ne vjerujem da imalo ima smisla"

pa kaj svakome treba smartphone? neki više hoču zabavu uz telefon i jednostavnost! i današnji dummy telefoni su se dosta približili smartovima! da ne idem OT: Ja sam u večini slučajeva uz smartove, ali u ovom slučaju definitivno w810,mob je predobar, vrhunski je napravljen, dok se na kvalitetu izrade i maske N70 dosta ljudi bunilo, a one tipkice na N70, pa kod pisanja poruke uz 5 stisnem 4 i 8 odjedanputa! (karikiram ali nisam ni daleko)
    to je znacilo nestu u smislu, sa smart ima sve sto ima i dummy pa i vise, dakle kupnjim smarta obuhvacas obje kategorije...
    dakle ne mozes pogrijesiti u biti.

Zatvorena tema

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove