LOL, kako si to uopće pomislio? mislim, stvarno fix ideja! no dobra.....Izvorno postao shiljak
Šala, no mislim da nema nikakve mogućnosti zbog podrške softa na mobitelu, tu je ekran puuuno manje razlučivosti, a i nemaš ga kako spojiti....
Dali je moguce koristiti mobitel umjesto monitora?
LOL, kako si to uopće pomislio? mislim, stvarno fix ideja! no dobra.....Izvorno postao shiljak
Šala, no mislim da nema nikakve mogućnosti zbog podrške softa na mobitelu, tu je ekran puuuno manje razlučivosti, a i nemaš ga kako spojiti....
Slažem se sa GoGsom...
Prvo, monitor se spaja putem serijskog porta (bar ovaj monitor kojeg ja imam), dok ne postoji niti jedan takav kabel koji bi spojio mob sa monitorom...
Drugo, software i hardware koji imaš na mobitelu, ne omogućava takvu sinhronizaciju...
Zadnji uredio .El Nino. : 29-06-2006 u 17:55
Bom Chicka WahWah
jednostavno , nema mobitela koji ima opciju ulaza signala , neki maju izlaz video signala pa mozes na tv gledati slike , ali sa ulazom jos nisu ni Japanci nekaj napravili . ali budu ...
Izvorno postao shiljak
bit će, bit će![]()
Ako imaš mobitel sa symbianom, možeš instalirati npr Control Freak koji omogućuje upravljanje računalom i prikazuje sliku na ekranu ali to je samo orijentacije radi, nikako se nemože koristiti za ništa jer je ipak rezolucija 176x144 i možda 1fps
e o tome ja pricam. npr. imas sve osim monitora, i spojis mobitel na pc da bi pokrenuo neku pjesmu i sl.Izvorno postao Dark
![]()
Znaci samo moram kupiti nivi mobitel![]()
dal može to ić prek kabla s n-gageom?Izvorno postao Dark
Errr a ok, a cemu to?Izvorno postao shiljak
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
Kad bi se Control Freak mogao skombinirati sa mobom koji ima wifi (valjda i može, neznam), bilo bi zanimljivo. Ili Puppetmaster. Oba degradiraju boje i refresh rate zbog sporosti prijenosa.
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
ControlFreak radi samo preko BT-a, a druge slične programe nisam isprobao.
a da se jednostavno mi forumaši smilujemo, skupimo neku lovu i jednostavno mu kupimo pristojan i dostojan monitor?![]()
tako je![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a vidiš ovo je dobra ideja, malo ćemo škiljit i gleat monitor na mobu![]()
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
A možeš sada. Koja fix ideja... Ti misliš da bi puno vidio na mobu sa monitora. Onih milijun ikonica na desktopu... haha...![]()
Bookmarks