Izvorno postao dsakota
moras prikopcat mob sa kompom, i kad te bude trazio da ti instalira drivere, preusmjeri ga da trazi drivere u tim driverima sto si skinuo(moras ih odzipat)
Izvorno postao dsakota
moras prikopcat mob sa kompom, i kad te bude trazio da ti instalira drivere, preusmjeri ga da trazi drivere u tim driverima sto si skinuo(moras ih odzipat)
odzipao i dobio 7 drajvera skopcam mobitel sa racunarom moze li malo jasnije uputstvo posupno
Izvorno postao dsakota
znaci sada kad ga komp bude htjeo instalirat, nemoj samo klikati "next" nego odaberi ono "install from specifik destination" (mislim da se tako pise)
I onda odaberes one odzipane drivere, i to kliknes na next,i on ce to instalirat![]()
nikako da uspijem instalirati drivere
Pa potrazi onda uputstva za to po forumu,nisi sigurno jedini koji to nije uspeo a ni jedini koji je pitao kako to da uradi.
Izvorno postao JA_SAM
evo da pomognem:
http://cafe.mobil.hr/search.php?searchid=421752
imas mnostvo liknova sa slicnim problemima![]()
Da li si instalirao MPT i tu isto imas drivers_e, ali nisu svezi, prpic ti je rekao, otvori si novi folder i tu ubaci 2.9 drivers, promeni usb prikljucak za kabli i on ce poceti da trazi drivers_e a ti ga navedi na folder gde su 2.9. Nije mi samo jasno kako si preko bluethotoota upario dva moba bez drivers_a, i kojim programom, Blu Soleil ili nekim drugim. Imam V3x i znam kako je "tvrdoglava" za neke stvari.
Čovek reče da je pas njegov najbolji prijatelj, pas na to ništa ne odgovori
Athlon2600+ hd 2x120gb ss2 pcmcia tv tornado lan 100mb usb nikad dosta, Intel 2.6 mali, stvarno mali;V300 S35 V3 V3x
Bookmarks