Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 15 od 15

Hybrid View

Svježe registriran
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sad opet ništa ne kontam, ali svejedno hvala. Taj Jimm icq ima 24 MB. Kako da to prebacim na mobitel?

A što se tiče maila, ne mogu podesiti SSL, kaže mi da moram onda i domenu upisati. Koja je domena? U vipu su mi rekli da outgoing server mora biti vipov posto se preko njih spajam - gprs-om.

A što se tiče java icq-a, kada ga prebacim kaze mi da je nevaljan program i ne mogu ga nigdje naći u mobitelu.

mod_se Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Discussion Ender

Datum registracije
    Dec 2004
    Bodovi
    36.153
    Nivo
    46
    Bodovi: 36.153, Nivo: 46
    Bodovi: 36.153, Nivo: 46
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Taj ZIP koji skines sadrzi razlicite varijante Jimm-a (MIDP2, MIDP1, Siemens, Motorola...). Moras ga otpakirati i prebaciti samo JAR file koji odgovara tvom mobu (u tvom slucaju je to MIDP2). Sam JAR file je negdje oko 200-250 kb, tako da nije strasno.

Sto se tice Gmaila, da, i mene kad ukljucim SSL/TLS, pita me za domenu, i ne znam sto da upisem, sto god da upisem ne radi.
    Ali meni se ionako vise svidja rjesenje da WAP-om odem na http://m.gmail.com/.
    Jedino sto im trenutno taj servis ne radi...

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    48.501
    Nivo
    53
    Bodovi: 48.501, Nivo: 53
    Bodovi: 48.501, Nivo: 53
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao xenon031
    A što se tiče maila, ne mogu podesiti SSL, kaže mi da moram onda i domenu upisati. Koja je domena? U vipu su mi rekli da outgoing server mora biti vipov posto se preko njih spajam - gprs-om.

A što se tiče java icq-a, kada ga prebacim kaze mi da je nevaljan program i ne mogu ga nigdje naći u mobitelu.
    onda se spoji na wao i upiši http://m.gmail.com i tamo direktno gledaj. vipove postavke za GPRS nemoj mijenjat, najbolje ti je tim putem.

nemoj onda koristit MobiICQ, ne znam zašto ti ne radi, možda ne podržava tvoj mob, koristi ovo drugo.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Instant Messenger
    By Jamal in forum Općenito
    Odgovora: 8
    Posljednji post: 16-05-2003, 21:46

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove