ne, ne možeš iščitavat podatke sa SIM-a preko mobilnog uređaja.Izvorno postao gobonja_harlem
Zanima me može li se saznati PIN ili PUK kod ISKLJUČIVO preko serije x65 i odgovarajućeg kabla i softwarea. Hvala unaprijed
ne, ne možeš iščitavat podatke sa SIM-a preko mobilnog uređaja.Izvorno postao gobonja_harlem
Te podatke ne,kartica mora (ili ne mora ako je istekla ili nema signala) bit prijavljena na mrežu da bi se mogle iščitati poruke i imenik sa nje.
konkretno ja te sad ne kužim.....Izvorno postao sms freak
pa malo mi pojasni, ako nije problem.
kažeš ovo: kartica mora (ili ne mora ako je istekla ili nema signala) bit prijavljena na mrežu da bi se mogle iščitati poruke i imenik sa nje.
a pitanje je ovo: može li se saznati PIN ili PUK kod ISKLJUČIVO preko serije x65 i odgovarajućeg kabla i softwarea
pa sad, kakove veze imaju PIN i PUK sa imenikom i porakama na SIM-u?
koliko sam ja skužio, kolega bi htio preko kabla i siemens moba otkrit PIN i PUK, što se ne može nikako, al kakvu tu ulogu igraju SMS i Imenik?
aaaaa šta je neko "naša" karticu
Nema veze imenik sa time,ali PUK i PIN su zaštičeni od čitanja,možeš spržit karticu ako buseš šta prčka..
a može li se ikako PUK saznat? ja mislim da ne može nikako, osim da nazoveš SZK i da te preko telefona priključe na detektor laži, sve podatke te ispitaju, i onda ti ga kažu(2 puta sam to napravio), al ta ti sam nekako i preko nečega saznaš PUK, mislim da ne možeš.Izvorno postao prologic
pin (personal identity number) možeš mjenjati jer je personal, a PUK unlock code je vezan uz serijski broj sima, ali nije po njemu i izgeneriran.
uglavnom banana, ne možeš ga nikako saznat
najbolje školjke su srednjoškoljke
http://pics.livejournal.com/blblblblx/pic/000r554e
PUK je posebno definiran za svaku karticu i ne može se mjenjati. U slučaju da saznam PUK, PIN mi nije potreban,
Postoji program "Sim-Emu" koji bi navodno trebao raditi sa raznim modelima (uključujući siemens) ali meni neće da radi ili ja ne znam s njim raditi.
Evo i stranice:
http://www.simemu.gsmhosting.net/6.01_Eng/
Također tu su i Cardinal, SimScan, Xsim itd.
Izvorno postao zerobravo
Samo sam htio napisati što se jedino može iščitati sa SIM kartice preko mobitela.
aha, sad mi je jasno. sve štima, nisam te razumio prvi putIzvorno postao sms freak
![]()
...bio sam malo pospan tijekom pisanja
Ono da ne mora bit prijavljena na mrežu sam napisao jer imam jednu jako staru Cronet SIM karticu od kolege s nekadašnjeg posla koja je bila na pretplati do 2000.god. i još uvijek dobro služi za test uređaja.
Eto ekipa,preko mobitela možete sa SIM kartice izvuć samo poruke i imenik.
Na pitanje je odgovoreno. Tema baš i ne spada ovdje i da bi izbjegli daljnje bespotrebne rasprave ovo jes
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks