ne skuplja prasinu,bez brigeimam ja doma ukucana koji je rado koriste,a i ja je uzimam cesto
ne morate se brinuti za moju bebicu,i da,necu je prodavat
tata je cesto uzima
ne skuplja prasinu,bez brigeimam ja doma ukucana koji je rado koriste,a i ja je uzimam cesto
ne morate se brinuti za moju bebicu,i da,necu je prodavat
tata je cesto uzima
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Uzmi si radje n80 , makar bi mene nekako privlačio drugi radi 4GB
Pad sistema...Zamisli da više ničeg nema,nema problema,lošeg društva,loših žena i sistema...
Tremovci rulaju! ima ko Tajnu crne kutije?
ma meni je izgled bitniji..jest da ovaj ima memoriju boli glava..ali i n80 je dobar tj odlican i k tome lijep![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
danas sam se upoznao sa n80,ako brijes na kameru nemoj ga uzimati usporedio sam ju sa d600 od prijatelja i ima jako malo razlike ali je vidljiva,video snimak je isti ko na d600 po mojoj procjeni,e sad kvaliteta izrade hmm covjek je kupio mob prije 2-3 tjedna i klimanje se osjeti,jos uvjek nema traga ljustenju tipki,sve u svemu mob je glomazan i za te pare mob mora biti puno kvalitetniji i sigurno nevrjedi 6000kn)
ja nebih uzeo nijednog,tu se slazem sa markom 6630
ps. mob je kupit u izraelu
Slažem se sa Sonyckom. Najbolje ne kupovati nijednu bar do jeseni. Softver je još uvijek nestabilan (pogledaj post gdje sam našao što Eldar kaže o N80).Izvorno postao sonyck
N80 je, ponavljam, odlično zamišljen mobitel, ali jako loše realiziran. Na mobu kojeg sam imao prilike držati ga, klimalo se kućište (u lijevu-desnu stranu), poklopac baterije se podosta klimao u svim pravcima.
N91-ljudi na stranim forumima se žale da im nestaju podaci, moraju ga stalno resetirati (ako on ne pretekne njih), pri slušanju muzike čuje se zujanje harda.
Što se hardvera tiče, ovaj model kojeg prodaju u Mobisu (bijeli, mislim da se tako zove) ima prednji dio pre-izglancan (da je još malo ispoliran, služio bi kao ogledalce IMO).
Moj savjet-ne srljaj. Za te novce (crno cca 500€, Mobis 6000kn) možeš imati neki drugi mob kojeg nećeš 2 puta mjesečno nositi na servis).
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
meni se cini da su se ljudi previse zapalili za n80 a mob je stvarno lose napravljen!
i sve mi se cini da ce jos dosta vremena proci do pojave jednog dobrog symbiana
koliko ih pratim..jednostavno nema pravog...mozda bi to bio e60 da je malo kraci, da je crn i da ima 5way tipku umjesto dzjostikada izgleda kao 6233
sorry na off-u !
RoBee
Bookmarks