jedino sta n91 ima ful veliku memoriju,cula sam da 3000pjesama stane..![]()
ma uzet cu n80,za moje potrebe je i predobra
hvala vam![]()
jedino sta n91 ima ful veliku memoriju,cula sam da 3000pjesama stane..![]()
ma uzet cu n80,za moje potrebe je i predobra
hvala vam![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Nema šanse da na N91 stane 3000 pjesama u .mp3 formatu, stane 3000 pjesama nekog drugog formata (zaboravio sam kojeg) slabije kvalitete.Izvorno postao mala
A što se tvojih potreba tiče; izgleda da prije svega tražiš mobitel za pokazivanje i šminku (sudeći prema tvom sadašnjem mobitelu), pa bi ti bilo najbolje da ne mijenjaš 8800.
Testis unnus, testis nullus!
taj je u ormaru stoji... a ja koristim e530ponekad ga uzmem ali rijetko:bunny:
nije za preseravanje..a i da je boze moj,sta sadsala...ma netko mi je rekao da stane toliko pjesama ,a sad u mp3 formatu..vjerojatno ne...
![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
stane u mp3 formatu ali ziher ne na 128 , nego na 32 , dakle kvaliteta lose .
8800 ti stoji u ormaru? kupi prašinu i gubi na cijeni? bas cudno,ako je istinaIzvorno postao mala
definitvno n80 uzeti, bolji je u svemu.
ne skuplja prasinu,bez brigeimam ja doma ukucana koji je rado koriste,a i ja je uzimam cesto
ne morate se brinuti za moju bebicu,i da,necu je prodavat
tata je cesto uzima
Uzmi si radje n80 , makar bi mene nekako privlačio drugi radi 4GB
Pad sistema...Zamisli da više ničeg nema,nema problema,lošeg društva,loših žena i sistema...
Tremovci rulaju! ima ko Tajnu crne kutije?
ma meni je izgled bitniji..jest da ovaj ima memoriju boli glava..ali i n80 je dobar tj odlican i k tome lijep![]()
Bookmarks