također sam za n80, jer mi se puno više sviđa taj klasični flip, nego inovacija kod n91, nikako joj ne pritaje taj dio koji se izvlači na taj način.Izvorno postao mala
također sam za n80, jer mi se puno više sviđa taj klasični flip, nego inovacija kod n91, nikako joj ne pritaje taj dio koji se izvlači na taj način.Izvorno postao mala
jedino sta n91 ima ful veliku memoriju,cula sam da 3000pjesama stane..![]()
ma uzet cu n80,za moje potrebe je i predobra
hvala vam![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Nema šanse da na N91 stane 3000 pjesama u .mp3 formatu, stane 3000 pjesama nekog drugog formata (zaboravio sam kojeg) slabije kvalitete.Izvorno postao mala
A što se tvojih potreba tiče; izgleda da prije svega tražiš mobitel za pokazivanje i šminku (sudeći prema tvom sadašnjem mobitelu), pa bi ti bilo najbolje da ne mijenjaš 8800.
Testis unnus, testis nullus!
taj je u ormaru stoji... a ja koristim e530ponekad ga uzmem ali rijetko:bunny:
nije za preseravanje..a i da je boze moj,sta sadsala...ma netko mi je rekao da stane toliko pjesama ,a sad u mp3 formatu..vjerojatno ne...
![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
stane u mp3 formatu ali ziher ne na 128 , nego na 32 , dakle kvaliteta lose .
8800 ti stoji u ormaru? kupi prašinu i gubi na cijeni? bas cudno,ako je istinaIzvorno postao mala
definitvno n80 uzeti, bolji je u svemu.
ne skuplja prasinu,bez brigeimam ja doma ukucana koji je rado koriste,a i ja je uzimam cesto
ne morate se brinuti za moju bebicu,i da,necu je prodavat
tata je cesto uzima
Uzmi si radje n80 , makar bi mene nekako privlačio drugi radi 4GB
Pad sistema...Zamisli da više ničeg nema,nema problema,lošeg društva,loših žena i sistema...
Tremovci rulaju! ima ko Tajnu crne kutije?
Bookmarks