N80 ali bi sacekao dok ne izadje novi software il firmwareza njega jer je prepun bugova
N80 ali bi sacekao dok ne izadje novi software il firmwareza njega jer je prepun bugova
Meni osobno je N91 puno ljepši mobitel, ali, opet, to je stvar ukusa. N80 ima display rezolucije 352*416 (N91 ima display 176*208), 3Mpx kameru (nasuprot onoj od 2Mpx kod N91) makar, po recenzijama nije baš nešto, dok N91 ima 4GB HDD, a N80 miniSD utor (a miniSD kartica od 2GB dođe oko 600kn). Čisto po tehnikalijama da moram birati između ta dva moba uzeo bih N80. A da ne moram, ne bih uzeo nijedan.
BTW, fulala si temu (Usporedbe mobitela).
Testis unnus, testis nullus!
n91 subjektivno .
n80 je bolji po meni! ne sviđaju mi se tipke na n91, a i smatram da hdd na n91 papa dosta bateriju! pošto mi je ekran na mobitelu jedan od najvažnijih karakteristika, tu je n80 bolji,bolja kamera.....ma N80![]()
sorry zbog teme.
meni je isto displey i izgled najvazniji,a n80 mi je puno ljepsa...![]()
znaci n80 pobjeduje![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
također sam za n80, jer mi se puno više sviđa taj klasični flip, nego inovacija kod n91, nikako joj ne pritaje taj dio koji se izvlači na taj način.Izvorno postao mala
jedino sta n91 ima ful veliku memoriju,cula sam da 3000pjesama stane..![]()
ma uzet cu n80,za moje potrebe je i predobra
hvala vam![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Nema šanse da na N91 stane 3000 pjesama u .mp3 formatu, stane 3000 pjesama nekog drugog formata (zaboravio sam kojeg) slabije kvalitete.Izvorno postao mala
A što se tvojih potreba tiče; izgleda da prije svega tražiš mobitel za pokazivanje i šminku (sudeći prema tvom sadašnjem mobitelu), pa bi ti bilo najbolje da ne mijenjaš 8800.
Testis unnus, testis nullus!
Bookmarks