n80 ili n91
n80 ima bolju kameru,bolji displey i meni je ljepsi,a n91 ima vise memorije...
uzela bi n80,ali neznam,pa eto uskocite sa savjetima![]()
n80 ili n91
n80 ima bolju kameru,bolji displey i meni je ljepsi,a n91 ima vise memorije...
uzela bi n80,ali neznam,pa eto uskocite sa savjetima![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Teška dvojba... Ni sam neznam šta bi ti preporučio... Koliko sam čito ljudi su se dosta žalili na N80 zbog izrade, a N91 je kasnio u prodaju zbog problema u "razvoju"... Hm...
Ja bi uzeo N80, upravo zbog boljeg i većeg displeya, ima bolju kameru, i više mi se sviđa od n91. A uvijek možeš kupiti dodatnu memo karticu za n80.
Jedina prednost n91 nad n80 je izlaz za normalne slušalice i punooo memorije...
Ali ipak N80 pobjeđuje (bar po meni)...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
isto brijem uzet n80..kod mene najvise izgled pobjeduje![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
nakon shto sam pomno promotrio funkcije jednog i drugog mogu rech da bi bez dvojbe uzeo n80
![]()
One fine day in the middle of the night, Two dead men got up to fight, Back to back they faced each other, Drew their swords and shot each other...
N80 ali bi sacekao dok ne izadje novi software il firmwareza njega jer je prepun bugova
Meni osobno je N91 puno ljepši mobitel, ali, opet, to je stvar ukusa. N80 ima display rezolucije 352*416 (N91 ima display 176*208), 3Mpx kameru (nasuprot onoj od 2Mpx kod N91) makar, po recenzijama nije baš nešto, dok N91 ima 4GB HDD, a N80 miniSD utor (a miniSD kartica od 2GB dođe oko 600kn). Čisto po tehnikalijama da moram birati između ta dva moba uzeo bih N80. A da ne moram, ne bih uzeo nijedan.
BTW, fulala si temu (Usporedbe mobitela).
Testis unnus, testis nullus!
Bookmarks