Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 3 od 3

Hybrid View

Forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    Iphone 8Gb
    Operater
    T-Mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Talking Koji digitalac uzeti Sony T30 ili M2 !!!!!

Kupujem treći digitalac, međutim nemogu se odlučiti između ta dva modela, ustvari neznam da li stvarno ima zadovaoljavajuće i snimke i video Sony M2 premda je po cijeni skuplji, od T30 ili je i T30 po kvaliteti videa u rangu s njim ? (neupitno je da je T30 kvalitetniji u fotografiji) Za što se odlučiti ?
    Od kodaka s dvije leće sam definitivno odustao pročitavši vaše komentare, jedino mi je Canon IXUS 800 IS još dosta zanimljiv!
    Moram naglasiti da bi možda već iduće godine kupovao kameru , do onda će vjerojatno izaći i model s HD 30-40Gb manjih dimenzija a da ima 3CCD, za sad je tu JVC-ev model MC 500 međutim ona ima Microdrive što mi se ne sviđa !
    Pozdrav molim komentare !
    Frank

ThreeEyedExtraTerrestrial Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Frank
    Kupujem treći digitalac, međutim nemogu se odlučiti između ta dva modela, ustvari neznam da li stvarno ima zadovaoljavajuće i snimke i video Sony M2 premda je po cijeni skuplji, od T30 ili je i T30 po kvaliteti videa u rangu s njim ? (neupitno je da je T30 kvalitetniji u fotografiji) Za što se odlučiti ?
    Od kodaka s dvije leće sam definitivno odustao pročitavši vaše komentare, jedino mi je Canon IXUS 800 IS još dosta zanimljiv!
    Moram naglasiti da bi možda već iduće godine kupovao kameru , do onda će vjerojatno izaći i model s HD 30-40Gb manjih dimenzija a da ima 3CCD, za sad je tu JVC-ev model MC 500 međutim ona ima Microdrive što mi se ne sviđa !
    Pozdrav molim komentare !
    Kazes treci digitalac?! Treci, kao vec dva imas doma, ili treci kao, dva sam imao do sada pa mi je ovo treci. Ako ih vec par imas doma bilo bi zgodno da kazes o kojima se radi pa da te mogu savjetovati uzevsi u obzir i tu cinjenicu!

Sto se tice dvojbe izmedju Sony M2 i Sony DSC T30 modela...dvojbe nema. DSC T30 je jedini logican odabir. Naglasavam da M2 nisam imao prilike niti vidjeti u zivo niti oprobati (imao sam prilike raditi sa M1 i ostao razocaran), ali prema recenzijama i infromacijama koje se daju naci na netu, video mode mu ima vrlo malu prednost pred ostalom svitom digitalnih foto aparata, koji nude bolje video modove (pod time podrazumijevam VGA 30 fps).

Dakle s obzirm na gore navedeno uz cinjenicu kako je T30 u svim ostalim parametrima bolji i kompletniji aparat, te uzevsi u obzir cinjenicu da kroz odredjeno vrijeme namjeravas kupiti kameru, ishod je jasan.

Kupi T30, imaj odlican foto aparat, po meni trenutno najbolje sto od ultra compact klase mozes kupiti, a za kvalitetan video izdvoji planirani iznos kroz neko vrijeme i kupi kameru. Tako ces i od svijeta fotografije i videa dobiti kvalitetu i zadovoljavajuce rezultate.

Ako ima jos kakvih pitanja ili nejasnoca slobodno pitaj!

" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."

Forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    Iphone 8Gb
    Operater
    T-Mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Digitalci !

Pardon, moja greska malo sam nejasno napisao uvod, treci kupujem po rednu nemam ih doma, imal sam do nedavno u jedno vrijeme dva , FujiFilm 6900 sam imao jako dugo i dobio na poklon slabiji Olympus FE 115 , pa sam odlučio oba prodati i kupiti si nešto novije i kvalitetnije a da mi je u compaktnoj klasi !
    Tak sam si i ja nekak mislil ali me cisto interesiralo i drugo mišljenje!
    Jedino kakvo je tvoje mišljenje što se kamera tiče , konkretno izašla je Sony-ev Hdd SR 90E , kakvi su komentari , da li se isplati kupiti, ili malo pričekati !
    Frank

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Koji digitalac?
    By Pepsi in forum Digitalni Fotoaparati - Novosti # Usporedbe # Savjeti
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 01-12-2004, 15:34
  2. Izbor moba - koji uzeti?
    By flOoKi in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 35
    Posljednji post: 11-09-2004, 22:39
  3. Koji mob uzeti sa 65k ekranom