Probaj ugasiti,izvaditi bateriju na 2 minute pa ponovno stavi bateriju i upali.Javi da li je islo.Meni je to uspjelo.![]()
Evo jučer sam stavljao novi software od SE i na kraju mi je pisalo da updatanje nije uspjelo da pokušam ponovno.Tako sam išao ponovno ali mi ga komp poslije nije prepoznavao i nije se htio upaliti poslije toga.Pobriso sam sve one njegove drivere u kompu i ponovno ih stavio ali opet ništa.Molim pomoć!![]()
![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Probaj ugasiti,izvaditi bateriju na 2 minute pa ponovno stavi bateriju i upali.Javi da li je islo.Meni je to uspjelo.![]()
Da,ovo bi moglo upaliti...Ako ne,probaj staviti mob na punjenje...Mozda se onda upali...Izvorno postao Irena_zgb
When we are good,they never remember...
When we are bad,they never forget...
ne ne pomaže ni ovo prvo ni ovo drugo,neće ni da ga puni može li se kako uštekat u komp pa sa nekim programom to riješiti?
Izvorno postao silvano
Ista stvar se i meni događa, niti ga mogu upaliti niti se puni.
evo uspio sam nekako da ga prihvati komp ali kad idem na update na kraju mise poslije relase button c pojavi da imam najnoviji softwer a nema onog dugmeta za continue anyway?![]()
![]()
cini mi se da je pri kraju updejta doslo do nekog problema .. rjesenje ti je staviti novi softwer preko boxa nekog..to ce ti sigurno proci bez problema..
javi mi se na pm ako hoces.
pogledaj pm hitno mi je!![]()
![]()
Mom jednom frendu se mob k750 sjebo i onda kad ga je upalio je samo svjetlo se palilo i gasilo...Onda mi je dao mob da mu ga sredim i iso sam ga update-at i reklo mi je isto da imam najnoviji softver...I ja sam izaso,a nakon tog je mob radio skroz normalno...Izvorno postao silvano
When we are good,they never remember...
When we are bad,they never forget...
meni se desilo slicno, mob se resetirao do besvijesti a nije se mogao ugasiti na tipku power.
Bookmarks