= Citat = Izvorno postao sfreak
Ovako software je onaj verzije 3.xx ,ali kad sam ga prvi put isao spojit na komp kad sam ga kupio odmah se ugasio i zastekao.Naime nisam uopce stavljao nikakve bezvezne programcice,jedino mp3-ce i one sta sam vec napisao nokiine programcice(quick office i adobe).Naime resetirao sam mob ali full i zasad mi ne radi vise takve poteskoce.Sto se tice mobaca zbilja nije tako jako los,ali prije njega sam imao 6680 s kojom sam bio full zadovoljan(brzina,fotke,blic)e da kod ove njoke mi najvise smeta onaj kao fol "blic"Mislim ne znam sta da kazem,mob bi trebao biti po nekoj logici nasljednik 6680,a pod tim se pdrazumjeva i bolja izrada,kvaliteta,poboljsanja u nekim stvarima st kod prethodnika nije valjalo,a ono blic gori nego kod 6680.Ona je bar imala jak blic i po noci su slike bile prilicno vidljive,a kod n70 uzasno.Ali ok,necemo cjepidlacit,dobar je to phone i kazem ne gledam na takve sitnice,a nemam nikako namjeru popljuvat taj phone i nisam imao,nego me je samo zanimalo kako stvari stoje s njime

Thanks svima na savjetima i svemu!
imas najbagovitiji softver ja sam imao taj i sam sam ubacio ovaj zadnji v.5xxxxxxxxxxx i neman vise nikakvih problema i jedno 30% mi je mob dobio na brzini u odnosu na onaj stari soft!!!!!!!!

http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=23981