Ma sve je to uredu, ali ja placam racune TELE2 a ne VIP-u, tako da me njihovi medjusobni problemi ne zanimaju.Zelim dobiti kvalitetnu uslugu, a ne polovicnu.TELE2 je dobio koncesiju na cijelom teritoriju RH,a ne samo u odredjenim djelovima RH.
Ma sve je to uredu, ali ja placam racune TELE2 a ne VIP-u, tako da me njihovi medjusobni problemi ne zanimaju.Zelim dobiti kvalitetnu uslugu, a ne polovicnu.TELE2 je dobio koncesiju na cijelom teritoriju RH,a ne samo u odredjenim djelovima RH.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Svaki koncesionar ima problema oko gradnje mreže. To podrazumjeva prekide, ispadanja, čudne situacije i sl. Nevjerujem da ispada cijela mreža zbog ugradnje jedne bazne stanice. Možda bi bilo najbolje TELE2 da te poslove obavlja poslije ponoći kad je najmanje ljudi aktivno (osim u krevetu).
U svako slučaju strpljen spašen!!!
Evo samo da javim, još se uvijek nemogu prijaviti na mrežu od noćašnjeg pada iste s brojem koji je bio prelaz s postpaida na prepaid, dok s drugim originalno prepaid brojem nema problema.
Jučer sam priavio ovo u 10, pa su mi rekli da nazovem u 13, pa sam nazvao u 13, pa su mi rekli da će otkloniti kvar i nazvati me, pa su me nazvali u 20:30 i sve je bilo ureduIzvorno postao jay
usto mi je rekao da je nekoliko tisuća novije aktiviranih korisnika u toj situaciji.
Bookmarks