Zagreb i dalje nula bodova. A budu valjda, mozda su otisli ranije na spavanje, pa nitko ne kuzi da je mreza down.
Zagreb i dalje nula bodova. A budu valjda, mozda su otisli ranije na spavanje, pa nitko ne kuzi da je mreza down.
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
da imaju radno vrijemeIzvorno postao xianfu
ono od-do
![]()
Seriously?
Ili su svi na Teletu pa nitko ne moze do Matsa da mu kazu da je mreza palaIzvorno postao Compov
![]()
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
U Splitu došao signal
Dobio signal... zvao sam službu vele da imaju ozbiljnih tehničkih poteškoća...Ljudi uživajte....
Seriously?
LOL, čak mi se sad na kratko zakačio na slovensku mrežu MOBITEL usred novog zagreba?!?! Šta još sve neću vidjet.![]()
dokazi???Izvorno postao ojpi
![]()
Seriously?
Bilo je stvarno kratko, ali pisalo mi je na ekranu MOBITEL, ni sam ne vjerujem da sam vidio na ekranu.Izvorno postao Compov
![]()
ok neka ostane misterijaIzvorno postao ojpi
![]()
Seriously?
Potvrdjujem da se i meni to dogodilo, Novi ZG takodjer.Izvorno postao ojpi
Zadnji uredio sms freak : 30-06-2006 u 02:06
Hihi, čini se da nas opsjedaju strani operateri u HRIzvorno postao sms freak
![]()
I jedan mali OT. Na samsungu x100 sa tele2 karticom mi se osim naziva mreže TELE2 još ispod ispisuje 219 02. Da li netko zna da li je to ikako moguće ukloniti pa da piše samo tele2.
Uvijek je to po ljeti tako, zbog klimatskih promjera..i radio, tv, a i GSM signal ali to je za neku drugu temu.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Nikako, osim ako stavis kalendar kao pozadinu, onda ce ti pisati samo TELE2.Izvorno postao ojpi
Bookmarks