ništa novo... tamo nema gotovo nikad jel?Izvorno postao web
ništa novo... tamo nema gotovo nikad jel?Izvorno postao web
Seriously?
Možda ih je vip isključio, kolko sam informiran zadnji put su ih izbacili jer nisu platili nešto njima :/s
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Nije VIP jer nema niti u ZG signala.
Zagreb i dalje nula bodova. A budu valjda, mozda su otisli ranije na spavanje, pa nitko ne kuzi da je mreza down.
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
da imaju radno vrijemeIzvorno postao xianfu
ono od-do
![]()
Seriously?
Ili su svi na Teletu pa nitko ne moze do Matsa da mu kazu da je mreza palaIzvorno postao Compov
![]()
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
U Splitu došao signal
Dobio signal... zvao sam službu vele da imaju ozbiljnih tehničkih poteškoća...Ljudi uživajte....
Seriously?
LOL, čak mi se sad na kratko zakačio na slovensku mrežu MOBITEL usred novog zagreba?!?! Šta još sve neću vidjet.![]()
dokazi???Izvorno postao ojpi
![]()
Seriously?
Bilo je stvarno kratko, ali pisalo mi je na ekranu MOBITEL, ni sam ne vjerujem da sam vidio na ekranu.Izvorno postao Compov
![]()
Potvrdjujem da se i meni to dogodilo, Novi ZG takodjer.Izvorno postao ojpi
Zadnji uredio sms freak : 30-06-2006 u 02:06
Hihi, čini se da nas opsjedaju strani operateri u HRIzvorno postao sms freak
![]()
I jedan mali OT. Na samsungu x100 sa tele2 karticom mi se osim naziva mreže TELE2 još ispod ispisuje 219 02. Da li netko zna da li je to ikako moguće ukloniti pa da piše samo tele2.
????Izvorno postao Compov
uvijek radi i to tele2 signal koji je pun!![]()
Odlično onda...Izvorno postao Mean Machine
evo i u sisku sad ima... vjerujem svuda... rješili su problem...
Seriously?
Cekaj malo kada je bio taj pad signala? Ja uopce nisam primjetio.... Danas sam ujutro razgovarao .. Jucer par pta .. prekjcer.... Kada je to bilo?
Pad sistema...Zamisli da više ničeg nema,nema problema,lošeg društva,loših žena i sistema...
Tremovci rulaju! ima ko Tajnu crne kutije?
sinoć...........Izvorno postao blozer
Seriously?
Da je tako dugo trajao ispad na Vip-u ili T-Mobile-u zvonila bi zvona.
Doduše Tele 2 je po tehnologiji na nivou walkie-talkie pa ne treba čuditi.![]()
Čudno mi je da nije TELE2 objasnio ispade signala tako da kažu da uključuju nove bazne stanice. To im nije strano, a uvijek mogu reći da su ih uključivali negdje gdje nema nikoga od nas da provijerimo!!!!!
ajde pojasni malo ovo opsežnije, ne znam što je pjesnik s ovim htio reći.Izvorno postao teac-tascam
Bookmarks