To su ulaganja u mrezu, dakle Tele2 je tvrtka koja je najvise ulozila love u 2006. No, novac ne kupuje sveIzvorno postao Compov
![]()
To su ulaganja u mrezu, dakle Tele2 je tvrtka koja je najvise ulozila love u 2006. No, novac ne kupuje sveIzvorno postao Compov
![]()
znam da su u mrežu ali ipak..... a i kad pogledaš naravno da je najjači investitor u 06 kad se tek gradi...Izvorno postao JBT
možda da neko još gradi mrežu paralelno sa tele2 onda bi mogli usporediti ko je najveći investitor...
idem u off...
nego mreže još bez... pitam se do kad... i zanima me kako će se opravdati...
Zadnji uredio Compov : 29-06-2006 u 00:22
Seriously?
a kao i uvijek neće niš posebno reći, ovdje je do sad 2 puta pala mreža, prvi put na jedan dan i neznam što je bilo, a drugi put ih je vip isključio...Izvorno postao Compov
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
I u Splitu nema signala
ništa novo... tamo nema gotovo nikad jel?Izvorno postao web
Seriously?
Možda ih je vip isključio, kolko sam informiran zadnji put su ih izbacili jer nisu platili nešto njima :/s
Nije VIP jer nema niti u ZG signala.
Zagreb i dalje nula bodova. A budu valjda, mozda su otisli ranije na spavanje, pa nitko ne kuzi da je mreza down.
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
da imaju radno vrijemeIzvorno postao xianfu
ono od-do
![]()
Seriously?
Ili su svi na Teletu pa nitko ne moze do Matsa da mu kazu da je mreza palaIzvorno postao Compov
![]()
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
????Izvorno postao Compov
uvijek radi i to tele2 signal koji je pun!![]()
Odlično onda...Izvorno postao Mean Machine
evo i u sisku sad ima... vjerujem svuda... rješili su problem...
Seriously?
Cekaj malo kada je bio taj pad signala? Ja uopce nisam primjetio.... Danas sam ujutro razgovarao .. Jucer par pta .. prekjcer.... Kada je to bilo?
Pad sistema...Zamisli da više ničeg nema,nema problema,lošeg društva,loših žena i sistema...
Tremovci rulaju! ima ko Tajnu crne kutije?
Pula isto...
Kutina NO SIGNAl- sam bog da sam išao gledat post već sam mislio da mi mob nije nešto u redu, no probah Vip karticu i sve radi - znači Tele2 je u "vječnim lovištima"![]()
![]()
crnikmet@gmail.com
Putniku bez cilja svaki je smjer dobar! Jer, ako ne zna kamo ide, svaki će ga put baš tamo i dovesti!
Evo ja se u Novom ZG spojio na VIP, ona spomenuta bazna stanica, i uspio sam poslat SMS i uspostavit poziv.
Evo u Kutini upravo došao signal , uspio sam uputiti poziv prema 098 mreži![]()
crnikmet@gmail.com
Putniku bez cilja svaki je smjer dobar! Jer, ako ne zna kamo ide, svaki će ga put baš tamo i dovesti!
Bookmarks